Tarte | Rainforest of the Sea Sizzle Eyeshadow Palette.


Enkele weken geleden liet ik jullie het Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette van Tarte zien. Vandaag heb ik weer een prachtexemplaar van het merk voor jullie: het Rainforest of the Sea Sizzle Eyeshadow Palette. 




Het limited edition Sizzle Eyeshadow Palette bevat 8 kleuren oogschaduw waarbij ze zich bij Tarte geïnspireerd hebben op de zonsondergang.

Kite Surf (metallic champagne)
Snorkel (metallic roze)
Paddleboard (mat warm bruin)
High Tide (metallic koper)
Off Duty (mat bruin)
Sandcastle (metallic donker paars)
Starfish (metallic diep roze goud)
Playa (mat licht roze) 



De oogschaduwen bevatten zeewierextracten die het ontstaan van fijne lijntjes en rimpels verminderen en de huid verzacht. Kokosnoot hydrateert intens en staat bekend om zijn conditionerende eigenschappen.

Daarnaast bevat het ook nog vitamine E, een natuurlijk conserveringsmiddel dat ook als verzachtend middel en antioxidant werkt.

Het palette zit verpakt in een prachtige roze verpakking. Het doosje is stevig en kan tegen een stootje. Er zit een grote spiegel in wat altijd handig is.

Net zoals bij de andere Tarte oogschaduw palettes zijn de oogschaduwen goed gepigmenteerd en laten zich gemakkelijk uitblenden. De kleuren passen mooi bij elkaar en door de combinatie van lichte en donkere kleuren kan je zowel looks voor overdag als ‘s avonds maken. Ik heb er alvast weer een favoriet palette bij.

Het Rainforest of the Sea Sizzle Eyeshadow Palette kost ongeveer €35.

Zijn deze kleurtjes iets voor jullie?

Reacties

  1. Ik blijf Tarte zo'n geweldig merk vinden! Ziet er prachtig uit, dit palette! ♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Waauw, supermooi!! Ik ben zo fan van de producten van Tarte, ik heb zelf het mermaid palette en ben er ook heel blij mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben echt dol op Tarte palettes,deze is ook al zo mooi! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Aahh die verpakking, zo mooi! En mooie kleurtjes ook.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten