Kerstbloghop + winactie


Vandaag een extra artikel online en wat voor één. Vandaag organiseer ik samen met 11 leuke medebloggers een heuse kerstbloghop. Hierbij kan je op elke blog wat leuks winnen. En wat nog leuker is is dat we de winnaars bekend maken op 24 december dus sommigen onder jullie mogen een extra kadootje verwachten dit jaar. Hoe leuk is dit?

Voor diegenen die niet weten wat een bloghop is. Het is een leuke manier om nieuwe blogs te leren kennen. Wij plaatsen alle 12 een blogpost waarin we linken naar een andere blog. Zo leer je ons allemaal kennen en misschien zit er wel een blog tussen die je zeker interesseert want wij zijn niet alleen beautybloggers. Er zitten ook lifestyle- en fashionbloggers tussen. Kortom voor elk wat wils.

Waarschijnlijk ben je hier terecht gekomen via www.beautytag.nl van Claudia. Hierna kan je weer doorhoppen naar www.beautyopinie.nl van Natascha waar je ook iets superleuks kan winnen. Natascha blogt niet alleen over beauty maar ook lifestyle, fashion, sieraderen en persoonlijke dingen waaronder haar dochtertje Tess. Hop snel door zodat je deze leuke blog kan ontdekken.

Nu nog iets belangrijks. Wat kan je winnen? Ik heb in het verleden al enkele beauty winacties gedaan en deze keer wou ik eens iets anders. Ook ik heb dit jaar het bullet journalling ontdekt en het leek mij leuk om daarrond iets weg te geven. 
Veel moet je er niet voor doen. Gewoon in de reacties vertellen wat jullie het leukste vinden aan kerst. Zorg wel dat je een geldig e-mailadres achterlaat zodat ik je kan contacteren als je gewonnen hebt. Mij volgen op instagram, facebook of twitter is een extra kansje.

Meedoen kan tot 23 december. Op 24 december maken we dan de winnaars bekend.

Veel succes met de winacties en het ontdekken van al onze blogs!

Reacties

Unknown zei…
Ik vind het leukste aan Kerstmis .. de boom optuigen samen met mijn gezin 😍. En dan s'avonds naar de boom kijken met de gekleurde lampjes . Met wat theelichtjes aan en een leuke film..Dan ben ik zeer tevreden 😁
Yvonne Bruin zei…
Oeehh ik hou van stationary!
Ik vind het leukste aan kerst dat iedereen elkaar opzoekt en samen komt!

Ik volg je overal!
Mooi pakket! Ik vind de sfeer en het samenzijn met Kerst het allerfijnst ❤
Kimlameris_ zei…
Samen zijn met familie en vrienden. Even niet geleefd worden door werk en stil staan bij hoe blij ik mag zijn met de mensen om mij heen. Daar word ik heel gelukkig van.
Kim zei…
Samen zijn met familie en vrienden. Even niet geleefd worden door werk en stil staan bij hoe blij ik mag zijn met de mensen om mij heen. Daar word ik heel gelukkig van.
Wauw....
Zo een fijne winactie 👌
Ik doe heel graag mee..
Mijn favoriete bezigheid met kerst is het samen zijn met vrienden en familie, samen kletsen, eten en spelletjes doen...
Mijn en.: dots_223@hotmail.vom

Een fijne dag 😉
Unknown zei…
Kerst vind ik altijd iets hoopvols hebben en iets warms. Daar kijk ik na zo'n donkere maand wel weer naar uit.
Unknown zei…
Het allerleukst aan kerst vind ik spelletjes spelen en knutselen met onze tweeling Lucas en Eva :D l_raaymakers@msn.com
Facebook: Linda Raaijmakers
Twitter: @lindaenbjorn
Instagram: @lindaenbjorn
Anne zei…
Het allerfijnste aan kerst vind ik toch wel dat iedereen zn lampjes ophangt. Vooral buiten maakt het alles gewoon zo veel gezelliger!:)
About Maaike zei…
Met kerst vind ik het leuk om de hele dag in de keuken te staan en dan in de avond alles op te eten samen met familie. Ik doe graag mee met de winactie. Ik volg je al een tijdje op Twitter en Instagram: @aboutmaaike. Mijn email is maaikevisser91@gmail.com
Unknown zei…
Wat een gave actie! Ik doe graag mee! Wat ik net kerst 't liefst doe? De kerkdienst is voor mij belangrijk en daarnaast de gezelligheid van de familie.
Unknown zei…
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Unknown zei…
Ik volg je ook op Instagram
Lin zei…
Haha, ik geloof dat ik overal dezelfde reactie achter kan laten.Maar wat ik zo leuk vind aan de feestdagen zijn eigenlijk gwn alle knusse dingentjes samen. De kerstboom gaan uitzoeken, de kerstboom versieren, langs de kerstcollecties lopen, voor iedereen leuke kerstcadeautjes kopen, warme chocomelk maken en versieren met toppings, kerstmarkten bezoeken, schaatsen, kerstkoekjes / cupcakes / taarten bakken, gingerbread huisjes versieren, kersttruien kopen, kerstfilms kijken, en gewoon lekker knus met je familie samen zijn en eten!
Unknown zei…
Mijn reactie verdwijnt telkens... poging 3:
Het leukste vind ik het samenzijn met mijn familie en de warme sfeer van alle lampjes.
Anoniem zei…
Ik vind alles zo heerlijk knus. Cadeautjes uitzoeken en al die voorpret! Stiekum inpakken en verstoppen. Kerstboom en huis versieren overal lichtjes aan als je met de hond buiten loopt. Heerlijk samen zijn met gezin en ouders tante. Heerlijke hapjes en leuke films kijken met elkaar in huispakken en dekentjes op de bank kaarsjes aan! Taarten en koekjes bakken met elkaar, spelletjes doen! Mina
cbdkl zei…
Kerst is samen zijn met gezin, genieten van liefde, warmte en gezelligheid. Samen wandelen en nagenieten bij de kachel, samen een spelletje doen, samen eten. Voor het samen zijn is gezellig met kerst.
Leuk om via deze weg kennis te maken met je blog. Het leukste aan kerst vind ik gezellig samen zijn met familie.

Ik volg je op Instagram (liekevv24), Facebook (Lieke van Veen) en op Twitter (_liekeee)

Ik doe graag mee met deze winactie.
plonske zei…
Oh wat een fijne actie. Het leukst aan kerst vind ik warme verse chocolademelk maken met de familie. Een traditie nog van mijn oma geweest. Ze is er helaas niet meer maar de traditie gaat verder met mijn zoontjes. Ik volg op instagram(sofieholvoet)
Unknown zei…
Wat een superleuk pakket! Ik hou van kerst omdat ik altijd met mijn familie gezellig eet en klets. En voor kerstavond maak ik me altijd op met mijn bff, zooo gezellig! Ik volg je op instagram (mijn insta: madeby_lina) xx
Unknown zei…
Ik vind de gezelligheid van alle lampjes en kaarsjes echt fantastisch. En ook het heerlijke lange maar gezellige tafelen met vrienden en familie!
Jolijn zei…
Leuke actie, ik maak graag kans en volg je op alle genoemde social media.
Het leukste aan kerst vind ik de knusse gezelligheid met familie vrienden en heel veel lekker eten! (:
Dat is inderdaad superleuk. ik kan niet wachten tot ik kan knutselen en spelletjes spelen met mijn zoontje. Succes met de winactie!
Ik volg je hier helemaal in. Zo zalig allemaal
Oh leuk, bedankt voor je bezoekje. Veel succes!
Mmm verse chocolademelk. Veel succes!
Unknown zei…
Het leuke aan kerst vind ik het samen zijn met de mensen waar ik heel veel van hou
Volledig mee eens :). Veel succes
Dank je, veel succes alvast
Unknown zei…
Al mijn dierbaren samen eten, lachen en praten dat vind ik heel leuk. We hebben allemaal druk maar met kerst maken we tijd om bij elkaar te zijn. Ik volg je op Facebook.
Anoniem zei…
Hoi, wat een enorm leuke winactie! Deze spullen zullen mij heel goed van pas komen, omdat ik nog op school zit. Omg love this. Het leukste aan kerst vind ik dat iedereen weer bijelkaar wordt en dat er gezelligheid is. Samen zingen, eten, film kijken, cadeautjes pakken! Met warme chocolademelk op de bank. Ook vind ik het leuk dat er overal licht is, want dat geeft een schitterend gevoel. Ik wens iedereen veel succes en prettige feestdagen toegewenst! ��❣️
Mijn e-mail is @Y08080519@gmail.com