Favorieten December


Vandaag is het de laatste dag van het jaar. Ik kan niet geloven hoe snel 2018 voorbij gevlogen is. Het voorbije jaar heb ik heel wat mooie dingen gedaan en nieuwe producten ontdekt. In januari mag je een overzichtje verwachten van mijn favorieten van het voorbije jaar maar eerst laat ik jullie vandaag mijn ontdekkingen van december zien. Er zitten veel nieuwe merken tussen die mij heel goed bevallen zijn. 


Ziaja Siliceous Face Micro-scrub 

Deze scrub is een zachte micro-scrub met fijne kristalletjes die voorzichtig de huid exfolieert en verzacht. De scrub voelt heel aangenaam aan op de huid en maakt mijn huid goed schoon en zacht. Ik gebruik deze onder de douche.

Belif Moisturizing Eye Bomb

Ik gebruik dagelijks een oogcrème omdat ik nogal last heb van een droge huid rond de ogen. De Moisturizing Eye Bomb is een lichte verfrissende oogcrème die fijne lijntjes vermindert, de droge huid hydrateert en de elasticiteit verhoogt. Sinds ik deze gebruik heb ik geen last meer gehad van droge plekken.

Belif The True Cream Aqua bomb

Samen met de oogcrème gebruik ik de laatste tijd ook de The True cream Aqua bomb. Het is een lichte olievrije gel-crème die de huid verfrist, intens hydrateert en de poriën minimaliseert voor een zacht en soepel gevoel. Mijn huid ziet er hiermee heel goed uit en voelt ook zacht aan. Ik heb geen last meer gehad van onzuiverheden.

Tarte Double Duty Beauty Shape Your Money Maker Eye & Cheek Palette

In New York kocht ik een nieuw palette van Tarte. Ik heb het intussen al verschillende keren gebruikt en ook hiervan ben ik heel tevreden. De kleuren hebben een goeie pigmentatie, blenden mooi uit en blijven goed zitten. Een uitgebreide review van dit palette hebben jullie nog te goed.

Ik ben heel benieuwd of jullie deze maand leuke dingen gedaan hebben of favoriete producten ontdekt hebben.


Reacties

  1. Zo'n scrub lijkt me een fijne manier om je huid goed schoon te maken en dode huidcellen te verwijderen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten