Urtekram | Coconut Shower Gel & Body Scrub

 

Vorige week liet ik jullie al de Shampoo & Conditioner uit de Coconut lijn van Urtekram zien. Vandaag heb ik nog twee producten uit deze lijn om aan jullie voor te stellen: de Shower Gel & de Body Scrub.



Coconut Body Scrub

De Coconut Body Scrub bevat biologische virgin kokosolie, plataardige peeling en hyaluronzuur in combinatie met hexapeptides om je huid te verzachten en te versterken. Je brengt het product aan op een vochtige huid. De kleine korreltjes zorgen ervoor dat je huid weer zacht gaat aanvoelen. De tube bevat 150 ml.

Ingrediënten:
Water, ricinusparels, groenteversterkers en -stabilisatoren, amandelolie*, karitéboter*, aloë vera*, glycerine**, maïszetmeel*, kokosolie*, polysaccharide, zoete sinasappelolie*, parfum, natrium hyaluronaat, hexapeptide-11, magnolia officinalis bast extract, vitamine E. (De ingrediënten met een * zijn biologisch, die met ** zijn gemaakt met biologische ingrediënten).

Coconut Shower Gel

De douchegel bevat biologische kokosnectar en diglycerine om het natuurlijk reinigen te helpen en vocht in te brengen. De douchegel zit in een flesje met een handig pompje. Deze transparante Shower Gel is gemakkelijk uit te smeren. 


Ingrediënten:
Water, kokosnoot en maïssuiker zeep, kokosnectar*, aloë vera*, diglycerine, zout, parfum (natuurlijke essentiële oliën en extracten), zoete sinaasappelolie*, vitamine E. * = biologisch.


De scrub zorgt ervoor dat mijn huid lekker zacht aanvoelt. De scrubdeeltjes zijn niet te grof en dat vind ik goed voor mijn huid. De douchegel schuimt goed en maakt mijn huid goed schoon. Beide producten hebben ook diezelfde subtiele kokosgeur. Beide producten vind ik heel goed. Mijn favoriet is zeker de scrub.

De producten van Urtekram zijn te koop bij Carrefour in België of online op sebio.be.

Kenden jullie dit merk al?

Reacties

  1. COCONUT!!!!! Ogen dicht toedoen en dromen over een exotische vakantiebestemming :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, ik heb er vaker over gelezen op blogs. Maar zelf nog geen ervaring mee.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. nee ik heb het zelf nog nooit gekocht maar wel al een paar keer voorbij zien komen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat is lekker jammer dat het bij Carrefour te koop is die hebben we helaas niet in NL.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben gek op cocosnoot. Jammer dat ze die winkel niet in NL hebben anders was ik er meteen naar toe gesprint.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten