Verzorgingsroutines AM & PM

 

Ik heb al eerder mijn verzorgingsroutines aan jullie laten zien maar tegenwoordig gebruik ik andere producten dus vond ik het tijd voor een update.

AM

’s Morgens gebruik ik nog altijd vrij weinig producten. Om te reinigen gebruik ik een micellair water.  De  Sensibio H2O Micellaire Oplossing van Bioderma (review) blijft toch wel een favoriet.

Ik heb een droge huid onder mijn ogen en is het heel belangrijk dat ik een goede oog crème gebruik. Hiervoor gebruik ik momenteel de Yuza Sorbet Eye Radiance Eye Serum van Erborian (review). Hier ben ik heel tevreden over. Mijn huid blijft goed gehydrateerd en gevoed waardoor de  huid onder mijn ogen niet uitdroogt.

Op mijn gezicht smeer ik elke morgen de Yuza Sorbet Featherweight Emulsion van Erborian (review), een lichte crème die gemakkelijk uitsmeerbaar is. Mijn huid voelt goed aan sinds ik deze gebruik.


PM



Mijn routine ’s avonds is veel uitgebreider dan ‘ s morgens.

Om mijn huid te reinigen gebruik ik de Double Cleanse van Pixi x Caroline Hirons (review). Eerst de Solid Cleansing Oil en dan de Cleansing Cream. Hierdoor is mijn huid echt helemaal schoon. Sinds een tijdje gebruik ik erna een toner. Momenteel is dat de Hydramemory Essence Concentrated Hydrating Lotion  van Comfort Zone.

Mijn huid kan tegenwoordig een boost gebruiken en daarvoor gebruik ik sinds kort de Hyaluronic Acid 2% + B5 van The Ordinary.

Onder mijn ogen breng ik de 24K Eye Elexir van Pixi aan. Door het metalen balletje voelt dit heel verkoelend aan.

Als nachtcrème gebruik ik de All Night Starlight Night Cream van Self (review). Deze dikke crème zorgt ervoor dat mijn huid er s morgens tiptop uitziet. Ik heb heel tevreden over deze crème.

En natuurlijk minstens één keer per week een maskertje.

Hoe ziet jullie routine er uit?

Reacties

  1. Ik gebruik s'ochtends en s'avonds altijd mijn producten van Dr. Bauman. Heerlijk zijn die lijnen. Jouw routine ziet er ook top uit.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh dat merk ken ik helemaal niet. Ga ik eens moeten opzoeken

      Verwijderen
  2. Mijn routine is dat ik me douche. Meer niet. Maar de huid rondom de ogen verzorgen is inderdaad heel verstandig. Dat zou ik ook moeten doen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk om te lezen hoe jouw routine er uit ziet! Ik moet zeggen dat ik 's morgens veel minder doe dan in de avond.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijne producten gebruik je! De laatste tijd verslons ik mijn skincare routine een beetje, moet daar echt weer iets aan gaan doen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie producten gebruik je ! Het is echt goed om je huid goed te blijven reinigen ik deed dat eerst nooit en nu wel zowel sochtends als savonds en mijn huid is zoveel verbeterd. Ben wel benieuwd naar producten van bioderma als die dierproefvrij zijn

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te lezen. Je hebt een mooie routine. Het micellair water van Bioderma vind ik ook heel fijn. Sinds ik zwanger ben, ben ik een beetje lui wat betreft gezichtsverzorging. Dit artikel is dus een goede herinnering!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. leuke routine en ook fijne productjes. ik heb ook een uitgebreide routine, maa rik kijk daar s avonds toch wel tegenop want soms wil ik gewoon snel in mijn bed kruipen

    liefs
    Karlien

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dat gevoel heb ik ook vaak, maar ik zorg er toch altijd voor dat tenminste mijn makeup verwijderd is.

      Verwijderen
  8. Ben wel nieuwsgierig naar de Hyaluronic Acid 2% + B5 van The Ordinary. Doet het echt iets voor je gezicht?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik vind toch dat mijn gezicht er gehydrateerd en mijn huid er beter uit ziet.

      Verwijderen
  9. creme van self lijkt me ook fijn! ik gebruik micellair water van garnier, cleansing balm van clinique, serum van kiehl's, dag en nacht creme van olaz en oogcreme van ziaja

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik gebruik eigenlijk heel weinig producten maar als ik iets graag gebruikt is het pure olie voor mijn droge huid.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik blijf erg benieuwd naar de Double Cleanse van Pixi en de producten van Self. Mooie producten!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik wist niet dat je ook 's ochtends je huid moet reinigen. 's Avonds kan ik het me goed voorstellen omdat je de hele dag hebt rondgelopen. Maar 's ochtends zou ik er minder snel aan denken.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik zie daar Pixi liggen en ik ben helemaal in de wolken! Zo'n fijn merk!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten