Verzorgingsroutines AM & PM

 

Ik heb al eerder mijn verzorgingsroutines aan jullie laten zien maar tegenwoordig gebruik ik andere producten dus vond ik het tijd voor een update.

AM

’s Morgens gebruik ik nog altijd vrij weinig producten. Om te reinigen gebruik ik een micellair water.  De  Sensibio H2O Micellaire Oplossing van Bioderma (review) blijft toch wel een favoriet.

Ik heb een droge huid onder mijn ogen en is het heel belangrijk dat ik een goede oog crème gebruik. Hiervoor gebruik ik momenteel de Yuza Sorbet Eye Radiance Eye Serum van Erborian (review). Hier ben ik heel tevreden over. Mijn huid blijft goed gehydrateerd en gevoed waardoor de  huid onder mijn ogen niet uitdroogt.

Op mijn gezicht smeer ik elke morgen de Yuza Sorbet Featherweight Emulsion van Erborian (review), een lichte crème die gemakkelijk uitsmeerbaar is. Mijn huid voelt goed aan sinds ik deze gebruik.


PMMijn routine ’s avonds is veel uitgebreider dan ‘ s morgens.

Om mijn huid te reinigen gebruik ik de Double Cleanse van Pixi x Caroline Hirons (review). Eerst de Solid Cleansing Oil en dan de Cleansing Cream. Hierdoor is mijn huid echt helemaal schoon. Sinds een tijdje gebruik ik erna een toner. Momenteel is dat de Hydramemory Essence Concentrated Hydrating Lotion  van Comfort Zone.

Mijn huid kan tegenwoordig een boost gebruiken en daarvoor gebruik ik sinds kort de Hyaluronic Acid 2% + B5 van The Ordinary.

Onder mijn ogen breng ik de 24K Eye Elexir van Pixi aan. Door het metalen balletje voelt dit heel verkoelend aan.

Als nachtcrème gebruik ik de All Night Starlight Night Cream van Self (review). Deze dikke crème zorgt ervoor dat mijn huid er s morgens tiptop uitziet. Ik heb heel tevreden over deze crème.

En natuurlijk minstens één keer per week een maskertje.

Hoe ziet jullie routine er uit?

Reacties

Ik gebruik s'ochtends en s'avonds altijd mijn producten van Dr. Bauman. Heerlijk zijn die lijnen. Jouw routine ziet er ook top uit.
Oh dat merk ken ik helemaal niet. Ga ik eens moeten opzoeken
Mijn routine is dat ik me douche. Meer niet. Maar de huid rondom de ogen verzorgen is inderdaad heel verstandig. Dat zou ik ook moeten doen.
Jamey zei…
Wat leuk om te lezen hoe jouw routine er uit ziet! Ik moet zeggen dat ik 's morgens veel minder doe dan in de avond.
Bianca zei…
Fijne producten gebruik je! De laatste tijd verslons ik mijn skincare routine een beetje, moet daar echt weer iets aan gaan doen :-)
Unknown zei…
Mooie producten gebruik je ! Het is echt goed om je huid goed te blijven reinigen ik deed dat eerst nooit en nu wel zowel sochtends als savonds en mijn huid is zoveel verbeterd. Ben wel benieuwd naar producten van bioderma als die dierproefvrij zijn
Vanessa zei…
Leuk om te lezen. Je hebt een mooie routine. Het micellair water van Bioderma vind ik ook heel fijn. Sinds ik zwanger ben, ben ik een beetje lui wat betreft gezichtsverzorging. Dit artikel is dus een goede herinnering!
Karlien zei…
leuke routine en ook fijne productjes. ik heb ook een uitgebreide routine, maa rik kijk daar s avonds toch wel tegenop want soms wil ik gewoon snel in mijn bed kruipen

liefs
Karlien
Ben wel nieuwsgierig naar de Hyaluronic Acid 2% + B5 van The Ordinary. Doet het echt iets voor je gezicht?
Miek's Mind zei…
creme van self lijkt me ook fijn! ik gebruik micellair water van garnier, cleansing balm van clinique, serum van kiehl's, dag en nacht creme van olaz en oogcreme van ziaja
cindy zei…
Ik gebruik eigenlijk heel weinig producten maar als ik iets graag gebruikt is het pure olie voor mijn droge huid.
Jessica J. zei…
Ik blijf erg benieuwd naar de Double Cleanse van Pixi en de producten van Self. Mooie producten!
Als ik het niet doe is de huid rond mijn ogen heel droog
Ik ook, vooral door tijdgebrek
Het micellair water is alvast een aanrader
Niet goed bezig he ;)
Dat ken ik, nu mag je jezelf zeker niet verwaarlozen he x
Dat gevoel heb ik ook vaak, maar ik zorg er toch altijd voor dat tenminste mijn makeup verwijderd is.
Ben heel benieuwd naar die cleansing balm van Clinique
Zelf heb ik niet zo voor olie
Ik vind toch dat mijn gezicht er gehydrateerd en mijn huid er beter uit ziet.
Ik wist niet dat je ook 's ochtends je huid moet reinigen. 's Avonds kan ik het me goed voorstellen omdat je de hele dag hebt rondgelopen. Maar 's ochtends zou ik er minder snel aan denken.
Ik doe het toch maar dat kies je natuurlijk zelf he
peggy zei…
Ik zie daar Pixi liggen en ik ben helemaal in de wolken! Zo'n fijn merk!