Over mezelf

Hey iedereen,

Welkom op BrownEyedCurvyGirl!

Ben je op zoek naar een review van make-up of skincare? Wil je weten wat ik allemaal gekocht heb tijdens een dagje shoppen? Welke producten mijn favorieten waren van de voorbije maand? Dit en nog veel meer kan hier terugvinden.

Ik ben Tania en iets meer dan 6 jaar geleden ben ik met deze blog begonnen. Ik heb lang getwijfeld of ik dit wel zou doen. Het is uiteindelijk mijn vriend die mij over de streep getrokken heeft. Ik hoor hem nog altijd zeggen van je zit dagelijks blogs te lezen en je koopt al die producten op basis van die reviews. Waarom schrijf je er niet zelf over? En zo is BrownEyedCurvyGirl geboren.

Ik ben steeds op zoek naar nieuwe dingen om mijn site te verbeteren en een zo eerlijk mogelijke mening over alles te geven. Als jullie verbeteringen, idee├źn of vragen hebben wil ik deze graag van jullie horen.

Bedankt voor jullie bezoekje en nog veel leesplezier!

Groetjes,

Tania

Nog enkele weetjes over mezelf :

Op 20/12/16 ben ik mama geworden van kleine Rui. 

Addicted to:
Make-up, shoes, Marc by Marc Jacobshandtassen en wielrennen. Ja je leest het goed. Tijdens het wielerseizoen kan je mij samen met men zus langs Belgische wegen vinden om de renners aan te moedigen.

Wishlist:
Louboutinheels of course, een Chanel 2.55 handtas en enkele kilootjes minder wegen.Reacties

  1. Omdat ik niet zoveel met make-up heb heb ik even op deze bladzijde gekeken. Ik vind het altijd leuk om te lezen van iemand beweegt om te gaan bloggen. Leuk dat je vriend je over de streep heeft getrokken en dat je wat over jezelf vertelt.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hier kan ik nog wat van leren hahah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke blog, Tania! Keep up the good work.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten