Lush | Pasen 2024

 

Vlak voor Valentijn kwam de Paascollectie van Lush online. Dit is één van de collecties waar ik elk jaar naar uitkijk. Ik plaatste natuurlijk meteen een bestelling en laat jullie vandaag zien wat ik allemaal gekocht heb. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Hot Cross Bunny Bubble Bar € 6,50


De Hot Cross Bunny Bubble Bar zorgt voor een bad vol zoete en kruidige gemberbubbels. Gemberolie is kruidig en verwarmend, terwijl Siciliaanse citroen en buchu zoete en fruitige aroma’s geven om je te laten ruiken als een vers gebakken peperkoekje.

Cheep Cheep Bath Bomb € 5,00


De Cheep Cheep Bath Bomb is een schattig paaskuikentje dat zorgt voor kleurrijk water. Citrusachtige limoenolie mengt zich met verfrissend viooltjesblad absolue voor een zoet, bessenaroma. Tapiocazetmeel en fijn zeezout verzachten zowel het water als je huid, terwijl knisperend snoep knispert en het geluid van tjilpende cheep cheeps imiteert.

Baby Rainbow Carrot - Yellow & Orange Bubble Bar € 4,50/stuk


De Baby Rainbow Carrots zaten er al in vorige collecties in en omdat ik ze zo fijn vond heb ze deze keer ook weer aangeschaft. Deze bubble bars zorgen voor tropisch geurende huidverzachtende bubbels. De wortels bevatten fruitige Siciliaanse citroen en buchu-olie. Deze wortels heb je in verschillende kleuren en kan je onderling mixen.

Golden Egg Bath Bomb Melt € 7,00


De Golden Egg Bath Bomb Melt is één van de producten die al verschillende keren in de paascollectie gezeten heeft. En aangezien ik deze zo fijn vind heb ik deze ook dit jaar weer besteld. Dit gouden ei met een heerlijke honing-koffiegeur is een mix van een bathbomb en een bathmelt. Fair trade biologische cacaoboter smelt om je huid te verzachten en te hydrateren, terwijl de troostende geur van Braziliaanse sinaasappel- en bergamotolie je humeur opfleurt.

Rock Star Rabbit Soap € 8,00


De Rock Star Rabbit Soap ziet er uit als een rockend konijn doet denken aan zoete, suikerzoete rocksnoepjes en zorgt voor verzachtend, reinigend schuim met vanille-absoluut. De zeep ruikt naar echte vanille en zit vol met huidverzachtende ingrediënten zoals fair trade biologische cacaoboter en extra vierge kokosolie, die ervoor zorgen dat je huid lekker zacht en gehydrateerd is en laat deze ook nog eens zoet ruiken.

Hebben jullie iets uit de paascollectie gekocht?

Reacties