Op # Februari

 

De maand februari is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie kijken in mijn beautyprullenmand. Benieuwd of die producten top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Lichaamsverzorging:


Balea Fuss Hornhaut Entferner Socken
Deze eeltsokken met muntolie en groen thee extract zorgen ervoor dat je eelt na enkele dagen verdwijnt. Je brengt de sokken aan en laat ze ongeveer 30 tot 60 minuten zitten. Na het verwijderen van de sokken en goed afspoelen van je voeten is het wachten. Bij mij zag ik de eerste losse velletjes al na 3 dagen. Een paar dagen later wanneer alle vellen weg waren voelden mijn voeten lekker zacht aan.

Haarverzorging:


Let’s Go Mango! Hair Booster
Dit haarserum met mango extract heeft een voedende werking. Het serum heeft een crème textuur die je gemakkelijk over je haar kan verdelen. In de flacon zit zeker genoeg product voor lang haar. Mijn haar voelde erna heel zacht aan.

This Hair Booster is Bananas

Een verzachtend haarserum met bananen extract dat mijn haar lekker zacht maakte. Het product ruikt naar bananensnoepjes.

Balea After Sun Shampoo+Spülung 2in1
Deze 2in1 vind ik echt zalig om te gebruiken. Het ruikt niet alleen heerlijk naar vakantie maar verzorgt mijn haar en maakt het lekker zacht. De combo in 1 tube maakt het gemakkelijk om mee te nemen op reis.

Maskers:


The MASK dr. Hyaluronic Acid
Een heel aangenaam en verfrissend gezichtsmasker dat mijn huid lekker zacht maakte.

The MASK dr. Vitamin C

Het Vitamin C masker is een verjongend sheetmasker verrijkt met vitamine C dat helpt je huid er voller en gezonder uit te laten zien. Het masker bevatte veel serum en voelde heel verfrissend aan. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken.

Balea Hydrogel Augenpads
ik vind de oogpads van Balea echt heerlijk om te gebruiken. Deze zijn met hyaluronzuur, drakenfruit en vitamine C. Ze zijn groot en blijven mooi op hun plaats zitten. Na het verwijderen voelt de huid onder mijn ogen altijd heel zacht aan.

Sephora Glowing Vitamin Eye Masks Vitamin C
Een oogmasker met Vitamine C en papaja dat zich richt op donkere kringen. Voor mij werkten ze vooral verzachtend.

Bad/doucheproducten:


#Beroutine Badesalz Aloha-Feeling
Verzorgend badzout met een geur die aan vakantie doet denken.

Treaclemoon Hot Chocolate Weather Badeschaum

Badschuim met marshmallow en kakaogeur. Meteen als je de verpakking opent ruik je chocolademelk. Het poeder had ook wel wat weg van kakaopoeder. Het badpoeder geeft veel schuim, heerlijk.

Treaclemoon Love is in the Air Badeschaum
Een heerlijk badpoeder rook niet alleen naar wilde kersen en vanille maar zorgde ook voor een bad vol schuim.

Allerlei:


Kruidvat Oh My Hair Gummies
Haarvitamines die ervoor zorgen dat mijn haar er gezond uit ziet en ze smaken ook nog eens lekker.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties