Op # Januari

 

De maand januari is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie kijken in mijn beautyprullenmand. De voorbije maand heb ik niet zoveel producten opgebruikt. Benieuwd of die producten top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.

Gezichtsverzorging:


Balea Porenfein Sugar Scrub

Een zachte scrub met kiwizaadjes dat je huid goed schoon en zacht maakt. Ruikt ook heel verfrissend.

PS.. Skin Niacinamide Nose Strips
Neusstrips die ervoor zorgen dat de huid van neus schoon is. Wel een beetje pijnlijk om ze te verwijderen zoals vele neusstrips maar ze doen wel hun werk.

Haarverzorging:


Balea Beautiful Long Shampoo
Een verzorgende shampoo met keratine en magnolia-extract gericht op lang beschadigd had. Ik vond dit een hele fijne shampoo om te gebruiken. Mijn haar voelde schoon en heel zacht aan. Ik had erna geen conditioner nodig. Bij mij volgende bezoekje aan DM ga ik nog een tube meebrengen.

Maskers:


Scence Foot Mask Socks
Een voetmasker met shea boter om je huid te voeden. De sokken voelen heel fijn aan en mijn maatje 41 kan er zonder probleem in. Na het verwijderen voelden mijn voeten heel zacht aan. Het leuke kerstprintje is mooi meegenomen.

Have a Sweet Christmas Face Sheet Mask

Een gezichtsmasker met de print van een gingerbreadkoekje. Het masker voelde aangenaam en verfrissend aan. Het zou een ginger geurtje hebben maar dat heb ik eerlijk gezegd niet echt geroken.

Lacura Skin Augen Pads Aqua Complete

Oogpads met hyaluronzuur, caffeine en aloe vera. De oogpads voelden fijn aan op de huid en blijven ook de hele tijd mooi op hun plaats zitten. Na gebruik voelde de huid onder mijn ogen zacht en gehydrateerd aan.

The Mask Dr. Face Sheet Mask Squalane
Een heel verfrissend en hydraterend gezichtsmasker. Het masker voelde heel aangenaam aan op de huid.

Bad/doucheproducten:


Organic Shop Pumpkin Spice Late Brown Sugar Scrub

Een hele fijne scrub die de huid zacht maakt en ook nog eens lekker ruikt. Ook mijn zoontje gebruikte deze graag.

Treaclemoon Cookie Kiss Badeschaum
Badpoeder met de geur van kerstkoekjes. Het poeder zorgde voor veel schuim in het bad.

Treaclemoon Your Cosy Winterday Badeschaum

Badpoeder met de geur van kaneel en pruimen. Net als de douchegel heeft deze een heerlijke winterse geur.

Lush Snow Fairy Showergel
Snow Fairy is mijn favoriete Lush geur, lekker zoet.

Empire Australia Garden-Fresh Mint + Eucalyptus Crush Relaxing Bath Salts
Dit badzout ruikt heel verfrissend. Zalige geur voor wanneer je verkouden bent.

Allerlei:


Kruidvat Oh My Hair Gummies
Haarvitamines die ervoor zorgen dat mijn haar er gezond uit ziet en ze smaken ook nog eens lekker.

Hebben jullie de voorbije maand veel producten opgebruikt?

Reacties