Lush | Valentijn 2024

Het nieuwe jaar is nog maar net begonnen en de Valentijnscollectie van Lush stond al online. Ik zag enkele leuke nieuwe dingen en besloot een bestelling te plaatsen. Benieuwd naar wat ik allemaal kocht? Lees dan snel verder.


Love Letter Bath Bomb € 5,50


De Love Letter Bath Bomb is een bath bomb vol huidverzachtende Fair Trade, biologische cacaoboter en kokosmelkpoeder. Bergamotolie is fruitig en opwekkend. Kokosmelkpoeder verzacht het badwater en de huid. Geniet van een bad met een zoete, romige aardbeiengeur.

Love Potion Bath Bomb € 5,00


De Love Potion Bath Bomb is een bath bomb vol zoete orriswortel, een magisch ingrediënt dat wordt gebruikt om liefde te vinden en vast te houden. Dit verleidelijke valentijnsbrouwsel bevat de zoete, fruitige geur van aardbeien- en frambozensnoepjes. Amandelolie zorgt voor een zachte huid. Daarnaast bevat deze bath bomb nog opwekkende Siciliaanse rode mandarijnolie en knettersnoep.

Big Squeeze Bath Bomb € 6,50


De Big Squeeze Bath Bomb knuffelt je huid met een bloemig, verzachtend bad dankzij verzachtende agar agar, fruitige jeneverbes en zure druif. Deze bath bomb zorgt voor zijdezachte water met agar agar- en carrageenextract, terwijl jasmijn en ylang ylang een donkerromantische geur creëren die aanvoelt als een warme knuffel. Je huid gaat zacht en gehydrateerd aanvoelen.

Whispering Heart Bath Bomb € 7,00


De Whispering Heart Bath Bomb is een fruitige bomb met rustgevende Epsomzouten om vermoeide spieren te verzorgen en opwekkende Braziliaanse sinaasappelolie om te verfrissen.

I Heart You Eye Pads € 5,00


De I Heart You Eye Pads ontspannen en verzachten vermoeide ogen dankzij de kalmerende, verse aloë-gel en carrageen extract. Delicaat rozenwater uit de prachtige rozenvallei in Bulgarije kalmeert het gebied rond je ogen en geeft je een frisse blik.

De eye pads zijn 3 weken houdbaar en zijn voor eenmalig gebruik. Je kan ze best even voor gebruik ik de koelkast leggen voor een extra stimulerende ervaring.

Strawberry Heart Zeep € 6,00


De Strawberry Heart Zeep is een zeep vol vers aardbeiensap wat de huid reinigt en verheldert, terwijl rozenwater en fair trade oganische aloë vera gel de droge, gevoelige huid wat liefde geven. De zeep is geschikt voor handen en lichaam.

Waar zijn jullie benieuwd naar uit de Valentijnscollectie?

Reacties