Favorieten Januari


De maand januari is bijna voorbij en vandaag laat ik jullie mijn favoriete producten van de voorbije maand zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.
 

Cent Pur Cent Creamy Wonder Wash For Face

In de adventskalender van Cent Pur Cent zat een travelsize versie van hun nieuwe Creamy Wonder Wash For Face. De Face Wash heeft een rijke textuur die wanneer het in contract komt met water een licht en zacht schuim wordt die je huid goed schoon maakt.


Sinds enkele weken gebruik ik de Intense Hydration Moisturizer, een crème die de droge, uitgedroogde huid onmiddellijk helpt te hydrateren. De redelijk vloeibare crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in waardoor je niet te lang hoeft te wachten om je make-up er over aan te brengen. Mijn huid voeld heel zacht en gehydrateerd aan.


In combinatie met de dagcrème in de ochtend gebruik ik ’s avonds de Nordic Hydra Overnight Cream van Lumene, een intensief voedende en hydraterende nachtcrème. De rijke crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. ’s Morgens sta ik op met een lekker zachte huid.


Het Vitamin C Serum leerde ik vorig jaar kennen en sindsdien gebruik ik het regelmatig. Dankzij de pipet kan je het serum gemakkelijk verdelen. Bij het aanbrengen en opensmeren trekt het snel in. Mijn huid voelt en ziet er ook altijd beter uit wanneer ik het serum gebuikt heb.

Cent Pur Cent Baume Miracle

Met de koude van de voorbije weken kon ik een handcrème goed gebruiken. Deze van Cent Pur Cent is echt heel fijne. De crème is vloeibaar waardoor deze gemakkelijk uit te smeren is. Daarnaast trekt het product snel in zonder plakkerig aan te voelen.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties