Favorieten December


Januari is intussen begonnen en jullie hebben nog een overzichtje van mijn favoriete producten van de voorbij maand te goed. Ik zette ze eventjes op een rijtje. Benieuwd? Lees dan snel verder.Een prachtig palette met 5 bij elkaar passende neutrale tinten, zowel mat als glanzend. De kleurtjes passen zowel voor een gewoon daglook als voor een sprankelende avondlook. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en blenden heel mooi uit. Ik heb het palette gebruik voor mijn kerstlook.

The Body Shop Cherries & Cheer Fragranced Lip Butter

Een boterachtige lippenbalsem die de lippen hydrateert en weer zacht en soepel maakt. Daarnaast beschermt deze ook de lippen. De balsem heeft de geur van zoete gekonfijte kers, amandelmelk en vanille, heerlijk.


In het verleden had ik al scrubs van dit merk gekocht en net als toen ik ook deze scrub met herfstgeurtje mij heel goed bevallen. Zelfs mijn zoontje vind deze heel fijn om te gebruiken. Mijn huid voelt erna heel zacht aan . De scrub laat ook een verzorgend laagje achter.

Lush Snow Fairy Showergel

Deze douchegel is al jaren een favoriet. De roze douchegel met glittertjes heeft een hele zoete geur die aan suikerspinnen doet denken. Naast lekker ruiken maakt deze de huid ook goed schoon.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties