Cent Pur Cent | Baume Miracle


De laatste dagen is het heel koud geweest en dan heb ik snel last van droge handen. Een handcrème kan dan wonderen doen. In de Adventskalender van Cent Pur Cent zat de Baume Miracle. Deze kon ik dus meteen uittesten. Benieuwd hoe de crème bevallen is? Lees dan snel verder.


De Baume Miracle is een hydraterende crème op basis van aloë vera voor handen en nagels die zorgt voor zijdezachte handen en een langdurig comfort.

“Onze handcrème Baume Miracle is de perfecte oplossing om je handen zijdezacht en stralend te houden, ongeacht de omstandigheden. Of je nu worstelt met droge, ruwe handen door dagelijkse activiteiten, of gewoon op zoek bent naar een verwenmoment voor jezelf, onze Handcrème levert uitzonderlijke resultaten.”


Ingrediënten:

Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride Isopropyl Palmitate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate Citrate, Glycerin, Argania Spinosa Kernel Oil Butyrospermum Parkii Butter Potassium Cetyl Phosphate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder Macadamia Ternifolia Seed Oil Tocopheryl Acetate, Sodium Pca, Allantoin, Hydroxyethylcellulose Niacinamide, Parfum, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Hoe te gebruiken?
Neem een kleine hoeveelheid crème en masseer ja handen goed in. Je mag het product meerdere keren per dag gebruiken als je dit nodig acht.


De handcrème heeft een vloeibare textuur waardoor deze gemakkelijk uit te smeren is. Hierdoor trekt het product ook snel in en dat is voor mij zeker een pluspunt. Niets zo vervelend als je handen inwrijven en dan moeten wachten tot je iets kan vastpakken zonder dat het vettig aanvoelt. Mijn handen voelen meteen heel zacht en gehydrateerd aan. De tube is niet te groot dus gemakkelijk mee te nemen.

De Baume Miracle kost € 14,99 en is te koop op de website van het merk en bij geselecteerde apotheken..

Gebruiken jullie soms een handcrème?

Reacties