Sephora | Hot Cocoa Face Mask

Elk jaar brengt Sephora een limited edition gezichtsmasker uit voor de feestdagen. Dit jaar gingen ze voor een Hot Cocoa Face Mask. Toen ik dit bij Sephora in Aken zag liggen moest ik deze meenemen om uit te proberen. Benieuwd hoe deze bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Hot Cocoa Face Mask is een limited edition gezichtsmasker dat voedend, verzachtend en kalmerend werkt en zich richt op de droge huid. Het veganistische gezichtsmasker bevat 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en hydraterend hyaluronzuur. Het masker is gemaakt met een fijne vezel afkomstig van acacia en voelt aan als een tweede huideffect voor een optimale opname door de huid.

Het masker is verrijkt met cacao-extract en heeft de geur van een heerlijke warme chocolademelk. Ideaal om te koude in de winter te trotseren.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Butylene Glycol, Polyglyceryl-10 Laurate, Glycerin, 1,2-Hexanediol, Hydroxyacetophenone, Citrullus Lanatus (Watermelon) Fruit Extract, Sodium Polyacrylate, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Parfum (Fragrance), Sorbitan Caprylate, Glycolipids, Lecithin, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Sodium Dilauramidoglutamide Lysine, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Cinnamomum Zeylanicum Bark Extract, O-Cymen-5-Ol, Sodium Benzoate, Gardenia Tahitensis Flower, Citric Acid, Tocopherol.


Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone, droge huid. Laat 10 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je de rest van het serum verder inmasseren.


Bij het openen van de verpakking viel het meteen op dat het masker veel serum bevatte. Het masker voelde heel aangenaam aan op de huid en ondanks het vele serum drupte het product er toch niet af. De geur vond ik wel meer naar amandelen of marsepein ruiken dan warme chocolademelk. Niet erg wat dat vond ik ook een hele aangename geur. Na het verwijderen voelde mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan. Ik vond het een hele fijn masker om te gebruiken en zou het zeker nog kopen.

Het limited edition Hot Cocoa Face Mask kost € 3,99 en is te koop bij Sephora.

Gebruiken jullie vaak een gezichtsmasker?

Reacties

  1. Ha, wat raar dat het masker niet echt naar warme chocolademelk ruikt. Terwijl de verpakking dat toch wel uitstraalt. Gelukkig was de geur wel aangenaam. Ik gebruik meestal één à twee keer per week een gezichtsmaskertje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten