Favorieten November

 

De maand is weer voorbij gevlogen en ik heb heel wat leuke producten leren kennen en gebruiken. Ik zette mijn favorietjes voor jullie op een rijtje.


Wild Pumpkin Spice & Vanilla Deodorant

De Pumpkin Spice & Vanilla deodorant navulling is de perfecte herfstgeur met een mix van seizoenskruiden zoals kaneel en zoete ondertonen van vanille en pompoen. Ik vind de deodorants van Wild heel fijn om te gebruiken. Deze herfstgeur is heel subtiel.

Treaclemoon Candy-coated Holidays Crèmedouche

Ik vind de douchegels van Treaclemoon heel fijn om te gebruiken. Zeker de geurtjes die ze rond de feestdagen uitbrengen. De naam Candy-coated Holidays doet al vermoeden dat deze douchegel een hele zoete geur heeft. De douchegel heeft de geur van geroosterde amandelen en doen je meteen aan een kerstmarkt denken. Heerlijk. Mijn huid voelt niet alleen schoon aan maar ruikt ook nog eens lekker.

Cent Pur Cent Plumping Masque Magique

Een gezichtsmasker met retinol dat de huid hydrateert en verbetert. Het masker voelt aangenaam en verfrissend aan op de huid. Alleen is het gedeelte tussen de neus en mond wat groot maar dat heb ik wat bijgeknipt. Mijn huid voelt erna heel gehydrateerd en zacht aan. Zo jammer dat het masker niet te koop is.

Bath & Body Works Merry Cookie Shea Butter Hand Cream

Nu het kouder begint te worden kan ik soms last krijgen van droge handen en dan is een handcrème de oplossing. Deze handcrème van B&BW maakt mijn handen weer lekker zacht en ruikt ook nog een lekker. De tube is ideaal om mee te nemen in je handtas.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Sinds kort heb ik ook een deodorant van WILD. Ik vind hem heel praktisch in gebruik. Wel jammer dat de navullingen vrij duur zijn.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten