Hairlust | Black Friday Deals


Black Friday komt er weer aan en dan kan je heel wat producten scoren met een mooie korting. Hairlust maakt er een Black Week van met interessante stapelkortingen. Je krijgt 10% korting op bestellingen vanaf €20, 20% op bestellingen vanaf €55, 30% op bestellingen vanaf €110 + 20% extra korting op geselecteerde goederen. Ik zette mijn favorieten op een rijtje.


Silky Bamboo Pillowcase in de kleur Jet Black


De Silky Bamboo Pillowcase is een anti-allergeen bamboe kussensloop met een glad, zacht oppervlak dat je haar beschermt en voorkomt dat het gaat pluizen terwijl je slaapt. Je staat op met glad, klitvrij haar. De bamboe kussensloop is verkrijgbaar in zeven verschillende maten en in 9 kleuren.

Moisture Hero™ Hair Oil


Heb je last van droog of pluizig haar dan is de Moisture Hero Hair Oil ideaal. Deze haarolie voedt en houdt je haar onder controle zonder dat het vettig aanvoelt. Deze 100% natuurlijk afgeleide haarolie zonder siliconen bevat maar liefst zes verschillende voedingsrijke oliën die zijn afgeleid van zonnebloempitten, kokosnoten, jojobazaden, avocado's, zoete amandelen en rozenbottelzaden. Deze oliën bevatten vitamines en mineralen die het pluizen helpen verminderen, het haar extra hydrateren, voeden, verzachten en vocht vasthouden om droge lokken te voorkomen. Je kunt deze olie op verschillende manieren gebruiken op zowel droog als vochtig haar.

Split Fix Xmas Gift Set



De Split Fix Xmas Gift Set verzorgt en transformeert droog, kwetsbaar en beschadigd haar. De limited edition-set bevat de Split Fix™ Shampoo, de Conditioner, het Hair Mask en de Wet Hair Detangler Brush. De combinatie van deze producten beschermen het haar tegen gebroken haar en gespleten haarpunten. Met als resultaat zacht, glanzend en sterker haar voor een gezonde haargroei.

De producten van Hairlust zijn te koop op Hairlust.nl. Veel shopplezier!

Hebben jullie al een wishlist gemaakt voor Black Friday?

Reacties

  1. Die kussensloop lijkt me wel wat, zo'n glad exemplaar is altijd veel fijner voor mijn haar. En die laatste set ziet er ook erg leuk uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook kwetsbaar haar wat snel pluist en uitvalt, wat een goede tips vooral de kussensloop.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. De Split Fix Xmas Gift Set spreekt me erg aan, ik ben mij de laatste tijd wat meer aan het verdiepen in goede verzorging voor mijn haren (met resultaat).

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten