Favorieten Oktober

 

De maand is weer voorbij gevlogen en ik heb heel wat leuke producten leren kennen en gebruiken. Ik zette mijn favorietjes voor jullie op een rijtje.


Nuxe Hair Prodigieux Le Shampooing High Shine Shampoo

Ben je op zoek naar een shampoo die je haar lekker zacht en glanzend maakt en ook nog eens lekker laat ruiken? Dan kan ik zeker deze van Nuxe aanraden. Ze hebben hier hun gekende geur van de Huile Prodigieuse gebruikt en die ruikt echt zalig. Mijn haar voelt heel zacht aan en is gemakkelijk doorkambaar.


Naast de navulbare deodorants heeft Wild nu ook navulbare douchegels. Als eerste probeerde ik de Coconut & Vanille uit. Ik was aangenaam verrast. De douchegel schuimt veel en maakt de huid goed schoon. De geur is niet overheersend. Zo handig dat je de verpakking gewoon kan navullen na gebruik.

Cent Pur Cent Belle Brume 3-in-1 Spray Mini

Belle Brume is een toner, primer en setting spray in 1. Ik gebruik deze eigenlijk altijd als setting spray, zo blijft mijn make-up altijd mooi zitten. Het product vernevelt heel gelijkmatig en voelt niet zo nat aan als sommige setting sprays. Mijn make-up ziet er hierdoor ook heel mooi en natuurlijk uit.

Bath & Body Works Marshmallow Pumpkin Latte Fine Fragrance Mist

Vorig jaar kocht ik bij B&BWW een Fragrance Mist met een herfstgeurtje. Ik vind het fijne om af en toe eens een body mist te gebruiken in plaats van een parfum. Deze van B&BW ruikt echt zo lekker. Ik vind het echt jammer dat de winkels en webshop in Belgiƫ en Nederland gesloten zijn en we dit merk niet zo gemakkelijk meer kunnen aanschaffen.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Die bodymist klinkt heerlijk! Ik kwam er onlangs pas achter dat Bath & Body Works geen webshop meer heeft om naar Belgiƫ te verzenden. Zo stom zeg!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten