Cien | Intensive Care Foot Mask Socks


Ik vind het fijn om af en toe een voetenmasker te gebruiken. In Frankrijk kwam ik bij Lidl eentje van Cien tegen. Ik was natuurlijk benieuwd en moest dit uitproberen. Benieuwd hoe dit bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Intensive Care Foot Mask Socks van Cien laten je voeten zacht aanvoelen terwijl je ontspant. Het serum, rijk aan macadamianotenolie en sheaboter, voedt je huid op milde wijze en herstelt het vochtgehalte van de droge huid.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceril Stearate, Propylene Glycol, Macadamia Integrifolia/Tetraphylla Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Rosa Centifolia Flower Extract, Tocopheryl Acetate, Allantoin, Cetearyl Glucoside, Palmitic Acid, Stearic Acid, Squalane, Lactic Acid, Cetyl Palmitate, Sorbitan Oleate, Xanthan Gum, Sorbic Acid, Citric Acid, Parfum, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate.


Hoe te gebruiken?
Breng de sokken aan op schone, droge voeten. Sluit goed af en laat een 20-tal minuten inwerken. Na het verwijderen van de sokken kan je het resterende serum verder inmasseren.


De sokken zijn gemakkelijk aan te brengen. Je kan ze gemakkelijk losscheuren en dichtplakken. De stickers blijven ook goed kleven wat ik bij andere voetmaskers vaak niet heb. De sokken zijn zeker groot genoeg voor mijn maatje 41. Na het verwijderen voelden mijn voeten super zacht aan. Hopelijk gaan ze niet nog verkrijgbaar zijn want ik vind ze heel fijn.

De exacte prijs weet ik niet meer, oeps, maar het was tussen de 2 en 3 euro.

Hebben jullie al eens een voetenmasker gebruikt?

Reacties

 1. Ja, ik heb weleens zoiets gebruikt van de Action en vond dat ook heel fijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Toevallig heb ik een voetenmasker voor Moederdag cadeau gekregen, ik moet het alleen nog uitproberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn dat je zo enthousiast bent! Het klinkt ook als een heerlijk mindful momentje voor jezelf.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Eerst en vooral: door gezondheidsproblemen loop ik heel erg achter met het lezen van je blogs. Ik zal mijn best doen om alles in te halen ;-) Wat leuk dat je dit Cien voetmasker hebt kunnen testen. Zover ik weet, hebben ze het niet in ons filiaal. Zo jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Zo fijn voetenmaskers! Ik heb ze ook altijd in huis. Ik zal eens kijken bij de Lidl volgende keer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw wat top, ik heb parfum allergie maar dat zit hier dus niet in. Fijn dat je de ingrediëntenlijst erbij hebt gezet.

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten