The Body Shop | Luscious Lychee Eye Sheet Masks

 

Vandaag laat ik jullie de Eye Sheet Masks uit de limited edition lijn Luscious Lychee van The Body Shop zien. Ik wou ze al een tijdje uitproberen maar kwam ze nergens tegen tot ik eens ging kijken bij The Body Shop op vakantie in Portugal. Daar hadden ze deze gelukkig wel. Benieuwd of ze bevallen zijn? Lees dan snel verder.


De Luscious Lychee Eye Sheet Masks is een veganistische oogmasker dat de droge en gevoelige huid onmiddellijk kalmeert, verfrist en verkoelt. Dit unieke oogmasker is doordrenkt met een hydraterend serum en heeft een verkoelend effect van -1,0°C. Het is ideaal om een warme en vochtarme normale tot droge huid te hydrateren en te verfrissen. Het masker is gemaakt van ingrediënten van natuurlijke oorsprong en verrijkt met lychee-extract en Community Fair Trade biologische aloë vera uit Mexico.

Ingrediënten:
Aqua/Water/Eau, Glycerin, Propanediol, Alcohol Denat., PEG-20 Methyl Glucose Sesquistearate, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-di-t-butyl Hydroxyhydrocinnamate, Helianthus Annuus Seed Oil/Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Litchi Chinensis Seed Extract, Linalool, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Citronellol, Geraniol, Benzyl Salicylate, Alkanna Tinctoria Root Extract, Tocophero.


Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een schone, droge huid. Laat 10 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het overgebleven serum verder inmasseren.


Dit oogmasker zag er echt uit als een masker. Het voelde heel aangenaam en verfrissend aan op de huid en blijf ook de hele tijd mooi op zijn plaats zitten. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd aan. Ik ben aangenaam verrast en zou het zeker opnieuw kopen, alleen jammer dat het limited edition is. Het tweede maskertje ga ik aan mijn zus geven.

Het leuke is dat er 2 maskers in de verpakking zitten. Je kan er eentje aan iemand geven of gewoon zelf 2 keer van het masker genieten.

The Luscious Lychee Eye Sheet Masks kosten € 4,00 en zijn te koop bij The Body Shop.

Gebruiken jullie vaak een oogmasker?

Reacties