Lush x SpongeBob

 

Onlangs zag ik de leuke samenwerking tussen Lush en SpongeBob voorbijkomen. Rui mocht van mij enkele dingen uit deze collab kiezen. Benieuwd wat hij gekozen heeft? Lees dan snel verder.SpongeBob Bath Bomb € 6,00


Als eerste koost hij de SpongeBob Bath Bomb. Deze knotsgekke spons bath bomb bevat een verse, fruitige mix van opwekkend ananaspoeder, zoete wilde sinaasappelolie en knettersnoep. Maïszetmeel verzacht het badwater. Deze gele bath bomb zorgt voor vrolijk passievrucht-water.

Squidward Bubble Bar € 7,00


De Squidward Bubble Bar met zeewier absolue verzacht de huid. Viooltjesblad absolue en Perzische limoenolie geven een fris en vrolijk gevoel. De geur van deze bubble bar doet je denken aan een citrusfrisse margarita aan het zwembad.

Surprised Patrick Bath Bomb € 6,00


De Surprised Patrick Bath Bomb zorgt voor een bad met een zoete vanille- en kokosgeur, waardoor je water verandert in een prachtige perzikzonsondergang. Kokosmelkpoeder en knettersnoep zorgen voor vrolijk, romig water dat je huid kalmeert en hydrateert. Vanille absolue voegt een zoete geur toe.

Deze collectie vind ik zelf zo leuk gedaan. Natuurlijk zijn er nog producten in deze collab maar daarvoor kijk je best even op de site van Lush.

Kopen jullie vaak iets bij Lush? Wat vinden jullie van deze SpongeBob x Lush collab.

Reacties