Back to School met Smartphoto.be


Binnenkort begint het nieuwe schooljaar en ik ben al bezig met wat Rui allemaal nodig heeft voor het tweede leerjaar. Belangrijk is dat op alles goed je naam staat moest je iets verliezen. Smartphoto.be heeft heel wat nieuwe producten waarmee je je spullen kan personaliseren en labelen. Benieuwd wat ik allemaal bestelde voor het nieuwe schooljaar van Rui? Lees dan snel verder.


Naamstickers


Al sinds Rui naar de crèche gaat gebruik ik naamstickers om al zijn spullen te labelen. Je kan kiezen uit verschillende designs, symbolen, patronen, kleuren en lettertypes. Rui is nog steeds gek op dino’s en koos er eentje met een dino op.

De naamstickers hechten zich moeiteloos op vlakke ondergronden, zijn duurzaam en gaan een lange tijd mee. Er is keuze uit 4 formaten : Klein (48 stuks: 3.8 cm x 0.6 cm), Medium (24 stuks: 5 cm x 2 cm), Groot vierkant (24 stuks: 4 cm x 4 cm) en Groot rond (24 stuks: 4 cm).

De stickers zijn geschikt voor de vaatwasser, de diepvries, de microgolf en kunnen gesteriliseerd worden.

Ik bestelde de Medium stickers. Deze kosten € 11,99 voor 24 stuks.

Naamplaatje


Voor zijn turn- en zwemzak besloot ik voor een naamplaatje te gaan om deze gemakkelijker te herkennen.

Het aluminium naamplaatje met glazende afwerking kan je personaliseren met een naam, symbool en/of foto. Je kan kiezen uit verschillende designs, symbolen, patronen, kleuren en lettertypes. Hier koos Rui hetzelfde design als bij de naamstickers.

De naamplaatjes zijn ook ideaal om aan je koffer of bagage te hangen want er is zelfs ruimte om er je contactgegevens op te zetten.

De naamplaatjes kosten € 10,99 per stuk.

Handdoek met naam of tekst


Als laatste bestelde ik een handdoek met zijn naam op. Volgend schooljaar gaat hij met school zwemmen en dan is een handdoek met zijn naam er op heel handig. Je kan kiezen uit 3 verschillende maten en 4 verschillende kleuren (marineblauw, karamel, donkergrijs en wit). De handdoeken zijn van het Belgische merk De Witte Lietaer en zijn gemaakt van 100% zacht katoen.

Ik koos de Badhanddoek in Marineblauw (70 cm x 140 cm). Deze kost € 35,99.

Hebben jullie al alles in huis voor het nieuwe schooljaar?

Reacties