Klorane | Anti-Loss Hair Serum met Kinine en biologische Edelweiss

 

Al jaren heb ik last van haaruitval en onlangs mocht ik het Anti-Loss Hair Serum met Kinine en biologische Edelweiss van Klorane uitproberen. Ik was uiteraard heel benieuwd naar dit nieuwe producten en begon meteen met het uittesten ervan. Benieuwd hoe mijn ervaring hiermee is? Lees dan snel verder.


Het Anti-Loss Hair Serum met Kinine en biologische Edelweiss is een natuurconcentraat dat het haar versterkt, haaruitval vertraagt en de haargroei stimuleert. De unieke formule bevat Kinine (gepatenteerd tegen haaruitval), een actief ingrediƫnt dat bekend staat om zijn versterkende en verstevigende eigenschappen. Kinine werkt doelgericht in op de hoofdhuid om haaruitval tegen te gaan. Deze voedende verzorging (B-vitaminen en mangaan) maakt het haar sterker en regenereert de haarvezel. Biologisch Edelweiss is een krachtige antioxidant die het haar beschermt tegen agressies van buitenaf.


Ingrediƫnten:
Water (Aqua), Alcohol Denat., Glycerin, Cinchona Succirubra Bark Extract, Leontopodium Alpinum Flower/ Leaf Extract, Manganese PCA, Caffeine, Biotin, Niacinamide, Panthenol, Menthol, Alcohol, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Pantolactone, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Potassium Sorbate, PPG-26-Buteth-26, Pyridoxine HCL, Sodium Benzoate.

Hoe te gebruiken?
Breng het serum aan op droog of vochtig haar. Spray 10 maal op de hoofdhuid. Masseer de hoofdhuid met je vingertoppen. Je hoeft het product niet uit te spoelen. Het is aangeraden om het serum te gebruiken als een 3-maand durende haarverzorgingskuur met drie toepassingen per week. 1 flacon gaat 3 maand mee.


Normaal gezien ben ik geen fan van leave-in producten omdat ik altijd het gevoel heb dat mijn haar er vettig uit ziet, maar bij dit serum is dit totaal niet het geval. Ook al heb je 10 keer gespoten met het serum, je ziet niet eens dat je er product opgedaan hebt omdat het niet vettig of plakkerig aanvoelt en dat vind ik een enorm pluspunt. Aan de geur moest ik toch even wennen. Heel speciaal maar zeker niet slecht. De geur ruikt je wel alleen wanneer je het net op je haar spuit en eventjes erna maar het blijft niet hangen. Ik heb na 2 maand gebruik toch de indruk dat mijn haar dikker geworden is en meer volume heeft. Als ik bijvoorbeeld mijn haar bij elkaar neem om een staart te maken merk ik ook dat deze dikker is. Daarnaast heb ik ook minder last van haaruitval. Ik ben aangenaam verrast door dit serum. 

Na 2 maanden gebruik
Na 2 maanden gebruik

Het Anti-Loss Hair Serum met Kinine en biologische Edelweiss van Klorane is o.a. te koop bij Newpharma.

Hebben jullie last van haar uitval?

Reacties