Oh K! | Exfoliating Green Apple Foot Peel

 

Heb je last van eelt of zijn je voeten toe aan wat extra verzorging dan kan ik je eens een peeling voetenmasker aanraden. In het verleden heb ik er al gebruikt van verschillende merken en vandaag laat ik jullie het Exfoliating Green Apple Foot Peel van Oh K! zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Het Exfoliating Green Apple Foot Peel is een zachte en grondige exfoliërende behandeling voor vermoeide, droge voeten. Het peelingmasker verwijdert dode huidcellen, eelt en schilferende plekken en zorgt ervoor dat je voeten weer zacht, soepel en intens gehydrateerd aanvoelen.

Het masker bevat heel wat ingrediënten die zorgen voor mooie, zachte voeten. Melk- en glycolzuur zijn chemische exfoliërende AHA's die celvernieuwing en -verwijdering stimuleren.Salicylzuur is een chemische exfoliant BHA die celvernieuwing en -verwijdering op een dieper cellulair niveau stimuleert om een ​​zachte en gladde huid te onthullen. Appelfruitextract (Pyrus Malus) kalmeert de huid en is rijk aan antioxidanten om vrije radicalen te bestrijden en de huid te beschermen.


Ingrediënten:
Aqua (Water Eau), Alcohol, Lactic Acid, Sodium Lactate, Glycolic Acid, Glycerin, Arginine, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Citrus Aurantifolia (Lime) Fruit Extract, Citrus Medica Limonum (Lemon) Fruit Extract, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Vitis Vinifera (Grape) Fruit Extract, Salicylic Acid, Parfum (Fragrance), Disodium EDTA, Urea, Tocopheryl Acetate. Benzyl Salicylate.


Hoe te gebruiken?

Breng de sokken aan en giet een zakje serum leeg in elke sok. Maak de sokken vast rond de enkels. Laat 1 u tot 1,5 u intrekken. Na het verwijderen van de sokken moet je het resterende serum afspoelen. Na 4 à 6 dagen begint de huid te vervellen.


Ik heb in het verleden al enkele malen een peeling voetenmasker gebruikt maar dit was de eerste keer waarbij je zelf het serum in de sokken moest doen. Dat verliep heel vlot dus dat was geen probleem. Wat ik ook handig vond is dat er hier stukjes aan zijn die je rond je enkel moest knopen. Meestal zitten er stickers op die amper kleven dus dat was een pluspunt. Ondanks mijn maatje 41 hadden mijn voeten plaats genoeg in de sokken.

Enkele dagen nadat ik het voetenmasker gebruikt had begonnen mijn voeten te vervellen. Resultaat na enkele dagen zijn zachte voeten. Mijn hielen waren droog en die voelen nu ook weer heel zacht aan. Mijn voeten zijn klaar voor sandalen.

Ik kocht het Exfoliating Green Apple Foot Peel bij TKMaxx in Eindhoven voor € 4,99. Online kan je het merk Oh K! terugvinden in allerlei webshops.

Hebben jullie al eens een peeling voetenmasker gebruikt?

Reacties