Favorieten Juni

 

De maand is weer bijna voorbij en ik heb voor jullie mijn favoriete producten van de voorbije maand op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Clay And Glow Hydrating Moisturizer

Sinds begin deze maand gebruik ik de Hydrating Moisturizer. Mijn huid reageert goed op deze gezichtscrème en laat mijn huid weer zacht en gehydrateerd aan. De verpakking is ook heel fijn om te gebruiken. Dankzij het pompje is de crème gemakkelijk te doseren.

Klorane Anti-Loss Hair Serum met Kinine en biologische Edelweiss

Ik gebruik dit serum iets meer dan een maand en zie echt een verschil. Ik ben normaal gezien geen fan van leave-in producten omdat ze je haar snel vettig laten uitzien en aanvoelen en dat is hier niet het geval. De geur is heel speciaal maar die verdwijnt redelijk snel. Mijn haar heeft meer volume en voelt ook zachter aan. Ik heb ook het gevoel dat ik een dikkere haarbos begin te krijgen, dat is natuurlijk in combinatie met de haarvitamines die ik al een tijdje neem.

Balea Wasser Spray Aqua

Deze spray verfrist de huid wanneer het warm is. Ik heb deze in de buurt staan wanneer het warm is. Je kan deze spray niet alleen gebruiken als verfrissing maar ook om je make-up te fixeren.

Cent Pur Cent Coupe Soleil - Sunbrush SPF 50

Vorige zomer bracht Cent Pur Cent de Coupe Soleil - Sunbrush SPF 50, een zelfdoserende sunbrush met los zonnepoeder. Het poeder geeft een natuurlijke dekking en is verrijkt met SPF50 voor een hoge zonnebescherming. Het poeder biedt zowel UVB als UVA bescherming. De verpakking is hervulbaar. Nu het zo warm is gebruik ik amper make-up en gebruik ik vaak dit poeder na mijn gezichtsverzorging.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

 1. Ik ben ook dol op Balea! De andere merken ken ik nog niet maar zien er ook heel fijn uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk overzicht van je favoriete verzorgingsproducten, ik ken ze alleen niet allemaal

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ontdekte een heel mooi nieuw boek: The quiet tenant, een debuutroman die zowel spannend als boeiend was.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben dol op de producten van Balea! & van Clay&Glow heb ik nog nooit iets geprobeerd, oeps..

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De Balea Wasser Spray Aqua lijkt mij echt zo fijn. Jammer dat ik zo ver van de Duitse grens woon, anders had ik hem zeker gehaald

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ohhhh, die waterspray lijkt me nu zo fijn. Ik kende die van Vichy heel goed, maar deze van Balea wil ik ook wel een keertje proberen. Deze producten kun je volgens mij in Duitsland kopen toch? Dat serum voor je haar lijkt me ook superfijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb nog even getwijfeld bij DM of ik die waterspray zou kopen, maar toch gedaan en inderdaad heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten