Vier Moederdag met Smartphoto.be


Ben je op zoek naar een leuk en origineel Moederdag cadeau? Dan moet je zeker eens op Smartphoto.be kijken. Zij hebben een grote keuze aan toffe cadeautjes die je ook nog eens kan personaliseren. Ik zocht alvast twee van de nieuwste producten uit en die laat ik vandaag aan jullie zien. Benieuwd? Lees dan snel verder.Fotoprints met bloemen in designhouder


Als eerste ging ik voor de houten fotohouder met droogbloemen. Droogbloemen kom je tegenwoordig overal tegen en die combinatie met de foto’s vond ik wel heel leuk.

De fotohouder is gemaakt van natuurlijk beukenhout en je hebt de keuze tussen een houder met of zonder gravering. De set bevat 13 verschillende foto's op luxe kwaliteitspapier waarbij je kan kiezen voor staande of liggende fotoprints. De samenstelling van het bloemenboeket varieert naargelang het seizoen.

De Fotoprints met bloemen in designhouder kosten € 27,99.

Blossombs Bloembommetjes
Met Moederdag krijgen veel mama’s bloemen. Smartphoto heeft hiervoor een leuk en origineel cadeautje ontwikkeld, namelijk de Blossombs Bloembommetjes. Met deze bommetjes kan je zelf bloemen zaaien. De bloembommetjes zijn gemaakt van biologisch afbreekbare klei met natuurlijke kleurpigmenten en wilde bloemenzaden. Dit cadeautje is een ecologische manier om duurzaamheid te stimuleren en gunstige insecten, zoals bijen en vlinders, aan te trekken. Op de achterkant van de verpakking staat hoe het allemaal in zijn werk gaat.


Je kan de hoes rond de verpakking met jouw leuke boodschap personaliseren.

Het doosje met 7 bloembommetjes kost € 16,99 en 9 bloembommetjes kost € 19,99.

Neem zeker een kijkje op de site van Smartphoto want daar staan heel wat ideetjes voor elke gelegenheid.

Hebben jullie al een idee wat jullie aan gaan geven voor Moederdag?

Reacties