Marc Jacobs | Daisy Paradise & Perfect Eau de Toilette

 

Vandaag laat ik jullie de nieuwste parfums uit mijn collectie zien, namelijk de Daisy Paradise Eau de Toilette en de Perfect Eau de Toilette. Wie mij volgt weet dat ik grote fan ben van de Marc Jacobs parfums. Benieuwd naar deze nieuwe geurtjes? Lees dan snel verder.


Daisy Paradise Eau de Toilette


De nieuwe Daisy Paradise geur geeft een verrassende, nieuwe draai aan de klassieke Daisy geur. Een zeldzame vorm van natuurlijke schoonheid dient als inspiratiebron voor dit aromatische, bloemige geurspoor van klaproos en eik dat leidt naar een vertrouwde, aangename kern van ambrox. De geurbeleving doet denken aan een wandeling door een veld met verse bloemen in een prachtig landschap tijdens de zonsondergang. De Parfumeur achter dit parfum is Alberto Morillas.

Topnoten: Papaver
Hartnoten: Bloemige noten
Basisnoten: Ambroxan

Het parfum zit in een mooie roze glazen flacon met een roze en lila bloemendop met gouden details.

Ingrediƫnten:
Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Aqua/Water/Eau, Ethylhexyl Salicylate, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Hydroxycitronellal, Limonene, Hexyl Cinnamal, Coumarin, Geraniol, Methyl 2- Octynoate, Ext. Violet 2 (CI 60730), Yellow 5 (CI 19140).

Perfect Eau de Toilette


Na de Perfect Eau De Parfum en de Eau De Parfum Intense bracht Marc Jacobs nu de Perfect eau de toilette uit. De geur is een frisse en heldere interpretatie van de oorspronkelijke Perfect geur en werd samengesteld door parfumeur Domitlle Michalon-Bertier. Blijf trouw aan jezelf is de boodschap die schuilgaat achter deze geur. #PerfectAsIAm

Topnoten: Roze peper en polygonum
Hartnoten: Witte narcis
Basisnoten: Cederhout

De flacon van de eau de toilette is buiten de kleur exact hetzelfde als de andere 2 parfums. Deze keer kozen ze voor een gewone doorzichtige fles en amper kleur met bedels van de initialen van Marc Jacobs in het zilver, een dominosteentje, een zilveren banaan, een zilveren stervormige ballon ster, een witte strik, een lichtblauwe mannenschoen, een doorzichtige pump met groene schijn, rode kersjes, een hartvormig bedel bedeltje met de initialen van MJ ingegraveerd en een lichtblauw katje.



Ingrediƫnten:

Alcohol Denat., Parfum/Fragrance, Propylene Glycol, Aqua/Water/Eau, Hydroxycitronellal, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Alcohol, Tris(Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate, Benzyl Benzoate, Ext. Violet 2 (Ci 60730), Blue 1 (Ci 42090), Yellow 5 (Ci 19140).

Ik vind ze allebei heel lekker ruiken. Que geur helemaal verschillend. Perfect is ideaal voor het weer van nu. Paradise is een echt zomers geurtje.

De parfums van Marc Jacobs zijn te koop bij de parfumerie.

Welke is jouw favoriete parfum?

Reacties