Favorieten Mei

 

De maand is weer bijna voorbij en ik heb voor jullie mijn favoriete producten van de voorbije maand op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Dr. PAWPAW Shea Butter Balm

De Shea Butter Balm is een crème die je in huis zou moeten hebben. Het is een veelzijdige crème die je voor heel wat kwaaltje kan gebruiken. Ik gebruik de balsem vooral op droge plekjes. Na enkele dagen smeren voelt je huid weer zacht aan.

Cent Pur Cent Lipoil in Violette

De Lipoil is een hele fijne transparante lipgloss met roze bloemblaadjes en verrijkt met kleine gouden parels voor extra shine. De olie beschermt de lippen en laat ze mooi glanzen.

Cent Pur Cent Velvet Lipstick in Peony

De Velvet Lipstick is een matte lipstick met een romige structuur en fluweelzachte finish. Hoe meer laagjes hoe meer de kleur tot zijn recht komt. Ik gebruik de lipstick vaak in combinatie met de lipoil om zo een mooie glans te verkrijgen.

Wild Salted Caramel Popcorn Refill Deodorant

Ik ben intussen begonnen aan een andere geur in mijn deodorant stick. Deze keer heb ik voor de Salted Caramel Popcorn gekozen. Dit is een warme, zoete geur. Ruikt heel lekker.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties