Clay And Glow | Vitamin C Serum

 

Vandaag laat ik jullie een product zien waar ik al een tijdje benieuwd naar was, namelijk het Vitamin C Serum van Clay And Glow. Sinds een tijdje heb ik er dus een stapje bij in mijn gezichtsverzorgingsroutine. Benieuwd naar dit product? Lees dan snel verder.


Het Vitamine C Serum bevat een mix van verschillende antioxidanten, vitaminen (vitamine C, B3 en B5) en huidherstellende ingrediënten (zoals hyaluronzuur en niacinamide) om pigmentvlekken te helpen vervagen, de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf (zoals UV-stralen), poriën te verkleinen en de huid er stralender en egaler uit te laten zien.


Vitamine C
biedt bescherming tegen schadelijke factoren zoals vervuiling en UV-straling. Daarnaast vernieuwt het huidoppervlak waardoor je huid er frisser en jonger gaat uitzien. Het helpt ook de huid lichter te maken en is daarom ideaal voor mensen met pigmentvlekken.

Vitamine B3 of Niacinamide helpt zichtbaar vergrote poriën te verkleinen, vermindert roodheid, jeuk en zwelling en maakt fijne lijntjes glad. Het zorgt ervoor dat de doffe huid weer gaat stralen. Dankzij zijn ontstekingsremmende eigenschappen heeft het voordelen voor mensen met bijvoorbeeld acne, rosacea of andere huidaandoeningen.

Vitamine B5 of Panthenol is een antioxidant die de droge en geïrriteerde huid helpt te hydrateren en kalmeren. Het helpt de vochtbalans in de huid te herstellen en stimuleert de aanmaak van weefsel. De vochtbalans van de huid is belangrijk om het evenwicht en het herstelvermogen van de huid in stand te houden.

Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en voegt volume toe aan de huid waardoor rimpels en lijntjes minder zichtbaar worden. Daarnaast helpt het om de huid sterker te maken en deze weer te laten stralen.


Ingrediënten:

Aqua, Polysorbate 20, 3-O-Ethyl Ascorbic Acid (Vitamin C), Niacinamide (Vitamin B3), Panthenol (Vitamin B5), Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Fragrance (Allergen Free).

Hoe te gebruiken?
Doe 2 à 3 druppels van het serum je handpalm. Breng daarna al tikkend het serum aan op je gezicht en masseer het verder in. Laat 5 à 10 minuten inwerken. Daarna kan je je gezichtscrème aanbrengen. Je mag dit serum elke ochtend en avond gebruiken.


Dankzij de pipet kan je het product gemakkelijk doseren. Het serum voelt heel aangenaam aan op de huid. Na het inmasseren trekt het toch redelijk snel in. Mijn gezicht voelt sinds ik het serum gebruik zachter aan en zorgt voor een extra glow. Ik ben heel tevreden over dit serum en kan het zeker aanbevelen als je nog op zoek bent naar een serum.

Het Vitamin C Serum kost €39.95 is te koop op hun website of bij Ici Paris XL.

Gebruiken jullie een serum?

Reacties

  1. Ik gebruikte het eerder altijd wel, maar ben ermee gestopt. Geen idee waarom eigenlijk.... deze lijkt me heel fijn, misschien toch maar weer eens beginnen met serum

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat klinkt heel goed! Vooral ook dat je gezicht na het serum zachter aanvoelt vind ik hoopgevend.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dat klinkt als een heerlijk product, een zacht gezicht voelt altijd zo lekker aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Dat klinkt als een geweldig product; Een mooie flacon ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mieke | Miek's Mind23 mei 2023 om 10:20

    Het ziet er fleurig uit en er zitten mooie vitamines in en hyaluron is ook top. Nu gebruik ik een serum van The Ordinary.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten