Lush | Moederdag 2023

 

Op mijn verjaardag kwam de Moederdagcollectie van Lush online en ik besloot mezelf een cadeautje te doen en enkele dingen te bestellen. Benieuwd wat ik allemaal kocht? Lees dan snel verder.


Avo Cuddle Bubble Bar € 8,00


De Avo Cuddle Bubble Bar is een bubble bar in de vorm van een badrijpe avocado die zorgt voor neongroen water en instant zoet, fris schuim met de geur van opwekkende, zoete citroengras- en bergamotolie. Citroengrasolie reinigt ook nog de huid. Maïszetmeel werkt absorberend en verzacht het water.

Tea Party Bath Bomb € 6,00


Ik ben gek op thee dus dit schattige roze theepotje mocht niet in mijn winkelmandje ontbreken. Het theepotje zorgt voor roze badwater vol knettersnoep en bevat een mix van zoete sinaasappel-limoen. Citrusachtige essentiële oliën stimuleren de stemming. Natriumcocosulfaat is zacht en verzachtend. De glitter is gemaakt van plasticvrije glitter die niet schadelijk is voor waterwegen.

Jasmine Bath Bomb € 6,00


Deze Jasmine Bath Bomb heb ik al eens in de vorige collecties gekocht en vond deze zo leuk dat ik deze ook dit jaar bestelde. De bloem zorgt voor een romig, wit bad met de elegante geur van jasmijn en ylang ylang. Rijstzetmeel verzacht de huid, jasmijn absolue kalmeert en ylang ylang versterkt de stemming.

Atom Heart Mother Bath Bomb € 6,50


De Atom Heart Mother Bath Bomb in de vorm van de aarde met wolken bevat zomerse geuren van bergamot en sinaasappel. De bruisbal gaat van blauw met witte wolken aan de buitenkant naar het midden met een roze kleur. Hierdoor krijg je een lila zonsondergang. Bergamotolie heeft een oppeppende geur en reinigt de huid, citrusoliën zorgen voor een energieke, opwekkende geur en roos absolue is verzachtend en bloemig.

Calendula Eye Pads € 5,00


De Calendula Eye Pads zijn doordrenkt met thee van ogentroost, calendula (goudsbloemblaadjes) en aloë vera en kalmeren vermoeide ogen. Zeewier kalmeer en verzacht net als aloe vera die ook nog eens hydrateert.

Daffodil Eye Pads € 5,00


De Daffodil Eye Pads is een oogmasker in de vorm van een narcis. De eye pads openen je blik dankzij verfrissende duizendbladinfusie, verse aloë vera en kaoline. Zeewier werkt verzachtend en glansversterkend. Aloë hydrateert en verzacht de huid. Klei absorbeert en reinigt de huid.


De eye pads bewaar ze in de koelkast tot je ze wilt gebruiken. Ze blijven drie weken vers. Ze worden verzonden in een biologisch afbreekbare wikkel. Deze kun je thuis recyclen of composteren.

Naar welk product zijn jullie benieuwd? Hebben jullie iets van de Moederdag collectie gekocht?

Reacties