Max & More | Volumizing Mascara

 

Onlangs zag ik in de pers dat de Volumizing Mascara van Max & More verkozen is als tweede beste mascara na eentje van Yves Saint Laurent en voor die van Lancôme door Test Aankoop. Die moest ik natuurlijk eens uitproberen maar telkens ik bij Action kwam was deze uitverkocht. Ik kon er onlangs toch eentje bemachtigen en vandaag laat ik jullie zien of deze echt zo goed is als ze beweren.


Action omschrijft de Volumizing Mascara als een mascara met een flexibel siliconen borsteltje dat zorgt voor volumineuze, lange wimpers. Volgens het testpanel zorgt de mascara voor mooi volume, krul en lengte in de wimpers.


Het siliconen borsteltje zorgt ervoor dat de wimpers niet aan elkaar kleven wanneer je de mascara aanbrengt. Ze blijven gescheiden waardoor elke wimper apart een laagje mascara krijgt en hierdoor krijgen ze ook meer volume.


De mascara zit in een rosé gouden verpakking die zo ontworpen is dat deze goed in de hand ligt. De uitstraling ziet er ook heel luxueus uit.

Ingrediënten:
Aqua, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, Cera Microcristallina, Cetearyl Alcohol, Copernicia Cerifera Cera, Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, PVP, Palmitic Acid, Stearic Acid, Triethanolamine, Dimethicone, Phenoxyethanol, Propylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Polysorbate 80, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Benzyl Alcohol, BHT, CI 77266.



Ik vind het een hele fijne mascara om te gebruiken. De vorm van de verpakking ligt goed in de hand. Met het dikkere siliconen borsteltje kan je de mascara gemakkelijk en mooi aanbrengen zonder dat het klontert. De mascara blijft ook de hele dag mooi zitten. Het is wel geen waterproofmascara maar dat vind ik persoonlijk niet zo erg. Het resultaat ziet er goed uit voor die prijs vind ik. Ben je dus op zoek naar een goede budgetmascara dan kan ik je deze zeker aanraden.

De mascara is 100% vegan en kost € 1,39. De producten van Max & More zijn te koop bij Action.

Welke is jullie favoriete mascara?

Reacties