Lush | Pasen 2023

 

Toen ik zag dat de Paascollectie van Lush online stond gingen er al snel enkele dingen in mijn winkelmandje. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder.


Baby Rainbow Carrot - Bubble Bar € 4,00


In de collectie zit een bubble bar in de vorm van een wortel die je in allerlei kleuren kan aanschaffen. Ik ging voor oranje, rood, groen en roze maar daarnaast waren nog een aantal kleurtjes. De wortels zorgen voor een bad vol tropisch fruit geurende huidverzachtende bubbels. Buchu-olie zorgt voor een fruitige, zwarte bessengeur. Daarnaast bevatten ze ook nog Siciliaanse citroenen die voor een frisse geur zorgen.

Flamingo Egg Bath Bomb € 6,50


De Flamingo Egg Bath Bomb is een bath bomb met mijn favoriete Lush-geur Snow Fairy. De prachtige roze-blauwe ei is versiert met stukjes grof zeezout die het water verzachten. Siciliaanse citroenolie reinigt en werkt opwekkend en de geur van Labdanumhars is zoet en warm.

Follow The White Rabbit Bath Bomb € 5,50


Dit witte konijntje zorgt niet alleen voor een regenboog aan kleuren in je bad maar de knettersnoepjes erin laten het water knisperen. De bath bomb bevat verkwikkende, verfrissende en reinigende Siciliaanse citroenolie. De donkere en fruitige geur van buchu vormt samen met de verfrissende zoetheid van bergamot een zoete en tropische fruitcocktail.

Golden Egg Bath Bomb Melt € 6,00


Toen ik zag dat de Golden Egg Bath Bomb Melt naar zoete karamel ruikt was ik meteen verkocht. De Bath Bomb Melt is een combinatie van een bath bomb en een bath melt die zorgt voor een zachte huid. Biologische Fair trade cacaoboter verzacht en hydrateert uw huid, terwijl het troostende aroma van Braziliaanse sinaasappel- en bergamotolie uw stemming verbetert. De bath melt laat een gouden, plasticvrije glinstering en een heerlijke honing-koffiegeur vrij.

De bath bomb melt is 100% vegan.

Hebben jullie iets van de Paascollectie gekocht? Kopen jullie vaak producten bij Lush?

Reacties