Vier Valentijn met een gepersonaliseerd cadeautje van Smartphoto.be


Binnenkort is het Valentijn. De dag om je geliefde in de bloemetjes te zetten. Dat mag natuurlijk het hele jaar door, hahaha. Smartphoto heeft heel wat leuke gepersonaliseerde cadeautjes voor deze en heel wat andere gelegenheden. Ik mocht iets leuks uitkiezen en koos voor iets dat bij ons paste. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Cadeaupakket Relax


Nood aan wat me of you-time? Dan is het Cadeaupakket Relax het ideale cadeau. Het pakket bevat een grote huisparfum diffuser met vulling, een zeepblok en 3 kaarsen.Je kan kiezen uit 3 kleuren: Mos Groen, Katoen Groen of Terracotta. Ik ging voor Mos Groen.

Mos Groen:
Parfumgeur - Bergamot: energetisch en aromatisch bergamot-geïnspireerde geur met een vleugje verwarmende specerijen.
Kaarsen geur: olibanum hars & roze peper.
Zeep geur: salie.

Katoen Groen:
Parfumgeur - Salie: Houtachtige geur met noten van droogbloemen, zoete jasmijn en muskus.
Kaarsen geur: witte lotus.
Zeep geur: salie.

Terracotta:
Parfumgeur - Katoen: houtachtige geur met noten van droogbloemen, zoete jasmijn en muskus.
Kaarsen geur: grapefruit & bergamot.
Zeep geur: katoen.

Om het wat persoonlijker te maken kan je de huisparfumfles kan je laten graveren met een gepersonaliseerde tekst. Er is een ruime keuze aan designs en letterypes.Dit alles zit in een elegante design cadeaudoos (FSC-gecertificeerd).

Het Cadeaupakket Relax kost € 51,99.


Theedoos hout
Wij drinken elke dag thee dus dit leek mij een ideaal cadeautje. De theedoos is gemaakt van Europees beukenhout en bevat 9 vakjes voor verschillende smaken thee. Je kan dit zelf ook aanpassen. De doos is 21x24x10 cm groot. Je kan de doos laten personaliseren met een mooie quote, een datum om te herinneren of een leuke woordspeling.

De Theedoos kost € 26,99.

Toch liever iets anders? Smartphoto heeft een hele uitgebreide keuze aan geschenken voor Valentijn of andere gelegenheden.

Vieren jullie Valentijn?

Reacties

  1. Wat een leuke producten heb je gekozen! Wij vieren eigenlijk geen Valentijn, maar het is wel een excuus om is lekker te gaan eten of iets lekkers te bestellen, haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bij smartphoto heb je altijd mooie tips voor geschenken

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten