Garnier | Hyaluronic Aloe Serum Sheet Mask

 

Vorige week was ik in Bratislava en bij DM kwam ik het Hyaluronic Aloe Serum Sheet Mask van Garnier tegen. Ik had het maskertje nog niet eerder gezien dus besloot ik om het eens uit te testen. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Hyaluronic Aloe Serum Sheet Mask is een gezichtsmasker dat de huid revitaliseert en hydrateert. Het masker gaat je teint gladder maken, fijne lijntjes opvullen en laat je huid er voller en frisser uit zien.

De voedende formule is verrijkt met een mix van natuurlijke plantenextracten zoals aloë vera en hyaluronzuur. Hyaluronzuur staat bekend om zijn hydraterende eigenschappen en helpt vocht vast te houden waardoor je teint er weer soepel en gezond gaat uitzien. Aloë vera geeft de doffe huid een stralende glans en verzacht tegelijkertijd de gespannen delen van het gezicht. Deze combinatie zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar worden en dat de textuur gladder wordt. Het masker is gemaakt van ultradun weefsel dat de contouren van de teint volgt.


Ingrediënten:

Aqua / Water, Propylene Glycol, Glycerin, Alcohol, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Dipotassium Glycyrrhizate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Hamamelis Virginiana Leaf Water/ Witch Hazel Leaf Water, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Hydroxyacetophenone, Hydroxyethylcellulose, Limonene, Maltodextrin, Mannose, P-Anisic Acid, Peg-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Potassium Hydroxide, Potassium Sorbate, Pvm/Ma Copolymer, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Sorbic Acid, Xanthan Gum, Parfum / Fragrance (F.I.L C241790/1).

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een gereinigde huid. Laat het masker 15 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het overblijvende serum verder inmasseren of verwijderen met een schone zachte doek.


Meteen wanneer je de verpakking opent merk je dat het masker veel serum bevat. Ik had een beetje schrik dat het masker zou beginnen druppen maar dat was gelukkig niet het geval. Het masker is aanpasbaar waardoor je het gemakkelijk kan laten aansluiten aan je gezichtsvorm. Het voelde heel aangenaam en verfrissend aan. Na het verwijderen voelde mijn huid heel zacht en gehydrateerd aan. Ik vond het een heel fijn masker om te gebruiken en zou het zeker nog aanschaffen.

Het vegan gezichtsmasker masker is geschikt alle huidtypes, zelfs voor de gevoelige huid.

Het Hyaluronic Aloe Serum Sheet Mask kost bij DM € 1,95.

Gebruiken jullie vaak een gezichtsmasker?

Reacties

  1. Klinkt als een heerlijk maskertje! Ik heb de dagcrème en het micellair water uit deze lijn en ben er heel tevreden over. Ik wou het masker ook kopen maar het is telkens uitverkocht in onze Kruidvat.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten