Avène | Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Cream

 

Vorig jaar bracht Avène een nieuwe lijn uit: de Hyaluron Activ B3. Ik mocht de Cell Renewal Cream hieruit testen en vandaag vertel ik jullie hier wat meer over. Benieuwd? Lees dan snel verder.


De Hyaluron Activ B3 lijn is een revolutie op het gebied van anti-aging: een dermocosmetische verzorging op basis van hyaluronzuur en niacinamide die de oorzaak van huidveroudering aanpakt en zo je huid weer steviger gaat maken. Deze lijn werd ontwikkeld voor de gevoelige huid.

De nieuwe verzorgingsroutine Hyaluron Activ B3 bestaat uit een complete intensieve regeneratieroutine met: de Celvernieuwende Crème, het Geconcentreerd Opvullend Serum, de Multi-intensieve Nachtcrème en de Drievoudig Corrigerende Oogverzorging. Ik mocht de Celvernieuwende Crème uitproberen en ik kan al zeggen dat deze goed bevallen is.

Met het ouder worden worden ook je huidcellen ouder en gaan ze trager werken. Daarom hebben de dermatologische laboratoria van Avène de geconcentreerde crème Hyaluron Activ B3 ontwikkeld met 0,2 % zuiver hyaluronzuur en 6 % niacinamide, Deze ingrediënten werken in op de oorzaak van veroudering en verlengen de levensduur van de cellen. De crème laat je huid er weer voller en gladder uitzien en gaat ze verstevigen. Je huid gaat weer stralen.

De crème is een milieuvriendelijk verzorgingsproduct samengesteld uit minimaal 92 % ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong. Daarnaast bevat de crème ook nog het Thermaal Water van Avène dat onmisbaar is voor de gevoelige huid met zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen.


Ingrediënten:
Avene Thermal Spring Water (Avene Aqua), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Niacinamide, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (Carthamus Tinctorius Seed Oil), Butyrospermum Parkii (Shea) Butter (Butyrospermum Parkii Butter), Glycol Palmitate, Arachidyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Cellulose, Glyceryl Stearate, Sodium Hyaluronate, Adenosine, Arachidyl Glucoside, Behenyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Cetearyl Glucoside, Citric Acid, Fragrance (Parfum), Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil (Helianthus Annuus Seed Oil), Sodium Benzoate, Tocopherol, Tocopheryl Glucoside, Xanthan Gum.

Hoe te gebruiken?
Je mag de crème ‘s morgens en/of ’s avonds met lichte tikjes aanbrengen op je gelaat, de hals en het decolleté.


Ik gebruik deze crème nu al enkele weken en mijn huid reageert heel goed op deze romige crème. Het product smeert gemakkelijk uit en trekt snel in waardoor je er snel na het aanbrengen make-up kan over aanbrengen en voor mij is dat toch ook een belangrijk punt. Daarnaast plakt de crème niet en laar geen vettig laagje achter. Mijn huid voelt heel zacht en gehydrateerd aan.

Een voordeel is dat de verpakking navulbaar is. Je kan het binnenste gedeelte van de glazen pot er gemakkelijk uithalen en vervangen door een nieuwe vulling en de verpakking is ook nog een recycleerbaar.

Het volledig assortiment van Hyaluron Activ B3 is verkrijgbaar in de apotheek, parafarmacie of online.

Gebruiken jullie anti-aging producten?

Reacties