Glorie Professional | Coffee Clay Mask

 

Onlangs kreeg ik een mailtje om enkele producten van Glorie Professional uit te proberen. Ik kende het merk nog niet dus dat maakte mij wel nieuwsgierig. Vandaag laat ik jullie een gezichtsmasker zien van dit merk zien, namelijk het Coffee Clay Mask van. Benieuwd hoe dit masker bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Coffee Clay Mask is een gezichtsmasker waarbij een mix van klei en koffie voor een verkwikkend effect zorgt dat de bloedsomloop stimuleert en de huid een oppepper geeft. Daarnaast heeft het masker een mild zuiverende werking. Het absorbeert overtollig vocht en talg en heeft een verstevigende werking en tonifiërend effect op de huid. De hydraterende formule brengt de talgklieren opnieuw in balans waarbij ontstekingsremmende eigenschappen er voor zorgen dat ook irritaties en roodheid voorkomen worden. Koffie werkt licht exfoliërend, waardoor dode huidcellen worden verwijdert en poriën diepgaand gereinigd. Je huid gaat er weer egaal, glad en strak uitzien.


Ingrediënten:
Aqua (Water), Clay Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunfower) Seed Oil, Alcohol Denat, Glyceryl Stearate SE, Glyceryl Stearate (and) Peg-100 Stearate, Coffea Arabica (Coffee) Seed Powder, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Allantion, Citrid Acid, Panthenol.

Hoe te gebruiken?
Breng een dun laagje van het masker aan met een spatel of een kwast op het gezicht en/of je decolleté. Aan de hand van ronde bewegingen kan je het masker zachtjes inmasseren. Laat het masker 8 à 10 minuten intrekken. De klei mag je volledig laten opdrogen, maar laat het niet te lang zitten want dan kan je huid uitdrogen. Spoel goed af met warm water. Er wordt aangeraden om het masker 1 à 2 maal per week te gebruiken.


Het masker is heel gemakkelijk aan te brengen. Ik gebruikte hiervoor een kwast die ik altijd gebruik voor het aanbrengen van maskers. Het masker smeert gemakkelijk uit en voelt heel aangenaam aan op de huid. Ook bij het opdrogen bleek dit aangenaam aanvoelen wat ik bij de meeste kleimaskers niet heb. Soms kunnen te trekkerig of branderig aanvoelen maar dat was hier totaal niet het geval. Ook het verwijderen ging heel vlot. Met een zacht doekje met warm water kon ik dit gemakkelijk verwijderen en bleef er niets achter. Mijn huid voelde heel schoon en zacht aan. Ik kan het masker zeker aanraden.

Het kleimasker is geschikt is voor elk huidtype, ook voor een gevoelige of vette huid hebt of als je last hebt van bijvoorbeeld acne of mee-eters.

Het Coffee Clay Mask kost €9.99 en bevat 200 ml. De producten van Glorie zijn te koop op de website van Elithair.

Hebben jullie al eens een koffie kleimasker gebruikt?

Reacties