Favorieten Januari

 

De eerste maand van het nieuwe jaar zit er alweer bijna op en ook deze maand heb ik (en Rui) heel wat nieuwe producten leren kennen. Benieuwd welke ik top vond? Lees dan snel verder.


M. Asam Magic Finish Grow Boost Mascara


Ik mocht deze mascara reviewen voor een gastblog op Vanessablogt.be. Ik kende het merk totaal niet en was toch aangenaam verrast. Het is eigenlijk een mascara en wimperserum in 1. De mascara geeft een mooi natuurlijk resultaat, klontert niet en zorgt er ook voor dat je wimpers niet aan elkaar kleven. De mascara blijft ook de hele dag er mooi uitzien. Of het echt je wimpers laat groeien weet ik niet want ik heb al lange wimpers van mezelf. Ik ben wel benieuwd of de andere producten van dit merk ook zo goed zijn.

Avène Hyaluron Activ B3 Cell Renewal Cream


Een hele fijne, romige crème die mijn huid goed hydrateert en zacht maakt. De combinatie van hyaluronzuur en niacinamide gaat de oorzaak van huidveroudering tegen en maakt je huid weer stevig. Daarnaast vermindert de crème fijne lijntjes en rimpels. Daar heb ik gelukkig nog niet echt last van.


De Nourishing Cream Dry & Sensitive Skin is voedende crème dus speciaal ontwikkeld is voor de droge tot zeer droge en gevoelige huid. De romige crème trekt snel in en plakt niet. De huid voelt zacht en gehydrateerd aan. Ik gebruik deze soms zelf voor mijn handen. Echt een crème om in huis te hebben.

Pink Gellac Blissed MauveSinds een jaar of 2 gebruik ik regelmatig gellak op mijn nagels. Ik heb helemaal fan van Pink Gellac en Blissed Mauve is mijn favoriete kleurtje uit hun uitgebreid gamma aan kleuren. De paars/roze kleur past bij veel en kan zowel in de winter als in de zomer vind ik zelf. Ik heb zelfs al een back-up hiervan aangeschaft.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

  1. Fijn om te lezen dat die mascara bij je favorieten hoort. Ik ben er nu ook wel benieuwd naar, haha. Mijn wimpers kunnen wel een boost gebruiken.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten