Treaclemoon | Apple Loves Cinnamon Showergel

 

De Showergels van Treaclemoon zijn hier al jaren een favoriet. Ze ruiken niet alleen heerlijk maar zorgen ook nog eens voor veel schuim. Voor de feestdagen brengen ze altijd enkele limited editions uit. Bij DM kwam ik de Apple Loves Cinnamon Showergel tegen en die moest ik natuurlijk uitproberen. Benieuwd? Lees dan snel verder.


Zoals de naam al doet vermoeden heeft de Apple Loves Cinnamon Showergel een geur met de fruitige en kruidige combinatie van appel en kaneel. De Showergel schuimt niet alleen goed maar verzorgt ook nog een de huid. De heerlijke geur van appel en kaneel doet mijn meteen denken aan de winter en de feestdagen.

Ingrediƫnten:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate. Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Glycol Distearate, Parfum, Coco-Glucoside, Citric Acid, Sodium Benzoate, Cocamide MEA, Laureth-10, Potassium Sorbate, Hydroxypropyl Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Phenoxyethanol, Coumarin.

Hoe te gebruiken?
Breng een kleine hoeveelheid aan op de vochtige huid, daarna grondig afspoelen met water.

De combinatie van appel en kaneel zorgt voor een heerlijke winterse geur. De douchegel geeft veel schuim en maakt de huid goed schoon. Ik gebruik deze ook regelmatig in bad voor een heerlijk schuimende en lekker ruikend bad. Ik ben helemaal fan van deze geur.

Deze veganistische formule bevat geen microplastics en synthetische polymeren en heeft een co2-neutrale verpakking.


De Apple Loves Cinnamon Showergel kost € 2,95. De Treaclemoon Showergels zijn o.a. te koop bij Kruidvat en DM.

Doet deze geur jullie ook zo denken aan de winter en de feestdagen?

Reacties