Shoplog | Bath & Body Works Winter 2022

 

Toen ik zag dat de Wintercollectie online kwam en het ook nog eens 1 + 1 gratis was plaatsten mijn zus en ik meteen een bestelling. Benieuwd wat ik gekocht heb? Lees dan snel verder.


3-Wick Candle

Als eerste, hoe kan het ook anders, 2 3-Wick Candles. Ik ben echt gek op de kaarsen van Bath & Body Works omdat ze zo heerlijk ruiken, zelfs wanneer ze niet branden.

Gingerbread Marshmallow 3-Wick Candle


De kaars bevat een zoete pittige geur van gekruide peperkoek, eierpunch, gekruide Rum, vanille glazuur, bruine suikerkristallen met essentiële oliën.

Cotton Candy Champagne 3-Wick Candle


De Cotton Candy Champagne 3-Wick Candle heeft de zoete geur van roze champagne, zoete aardbei, roze suiker met natuurlijke etherische oliën.

De 3-Wick Candles kosten € 32,90 per stuk.

Bath Fizzy

Ik wist niet dat Bath & Body Works ook Bath Fizzy’s had dus deze moest ik natuurlijk ook eens uitproberen. Ook hier was het 1+1 gratis en dat was mooi meegenomen.

Bath Fizy’s of bruisballen zorgen voor een lekkere geur en veel schuim in je bad. Je gooit ze onder stromend water in je bad en deze gaat vanzelf beginnen oplossen en schuimen.

Vanilla Bean Noel Bath Fizzy


Vanilla Bean Noel Bath Fizzy wordt omschreven als een winterse zoete traktatie van verse vanilleboon, suikerkoekjes, warme karamel, slagroom en sneeuwgekuste musk.

Frosted Coconut Snowball Bath Fizzy


De Frosted Coconut Snowball Bath Fizzy heeft een zoete, romige geur van gerijpte kokosnoot, opgeklopte vanille en suikerkristallen.

De Bath Fizzy’s kosten € 9,99 per stuk.

Hebben jullie al eens iets van Bath & Body Works gekocht?

Reacties

  1. Haha, ik durf jouw Bath & Bodyworks shoplogs niet meer bekijken. Ik heb de bruisballen uit mijn winkelmandje gehaald en nu heb ik natuurlijk spijt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten