Sephora | Coconut Holiday Foot Masks

 

Af en toe kunnen mijn voeten wat extra verzorging gebruiken en dan grijp ik naar een voetmasker. Al jaren gebruik ik de voetmaskers van Sephora en toen ik het Coconut Holiday Foot Masks tegen kwam moest ik dit natuurlijk ook uittesten. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


De Coconut Holiday Foot Masks is een limited edition voetenmasker doordrenkt met een romige kokosextractformule om je voeten die droog zijn de nodige hydratatie te geven en ze te voeden en te kalmeren. Kokosolie is een ingrediƫnt dat rijk is aan vetzuren en voedende en verzachtende eigenschappen heeft. Ideaal om te droge huid te hydrateren en weer zacht te maken.

Ingrediƫnten:
Aqua (Water), Glycerin, Butylene Glycol, Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum Parkii Butter (Butyrospermum Parkii (Shea Butter)), 1,2-Hexanediol, PEG-100 Stearate, Betaine, Hydroxyacetophenone, Stearic Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Arginine, Carbomer, Parfum (Fragrance), Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Arachidic Acid, Palmitic Acid, Undaria Pinnatifida Extract, Tocopherol, Oleic Acid.


Hoe te gebruiken?
Breng de sokken aan op droge, schone voeten. Doe de sokken dicht met de sticker. Laat 20 minuten inwerken. Na het verwijderen van de sokken kan je het resterende serum verder inmasseren. Afspoelen is niet nodig.

De sokken voelen heel fijn aan. Ondanks mijn maatje 41 heb ik ruim voldoende plaats in de sokken. Dankzij de sticker blijven de sokken goed dicht en op hun plaats zitten. Na het verwijderen voelden mijn voeten heel zacht en gehydrateerd aan. Echt een aanrader wanneer je voeten hier nood aan hebben.

Het limited edition voetenmasker is te koop bij Sephora en kost € 3,99.

Gebruiken jullie soms een voetenmasker?

Reacties

Een reactie posten