Isana | Hydrogel Augenpads & Gesichtsmaske

Bij mijn laatste bezoekje aan Rossmann in Aken kwam ik 2 nieuwe maskers van Isana tegen met geur van kersen en marsepein. Die combinatie klonk veelbelovend dus moest ik ze wel eens uitproberen. Benieuwd of dit gezichtmasker en de oogpads bevallen zijn? Lees dan snel verder.


Hydrogel Augenpads


De Hydrogel Augenpads (Eye Pads) bevatten een combinatie van hyaluronzuur, amandelolie en kersenextract die de huid rond de ogen revitaliseert en voor een intensieve hydratatie zorgt. Droogtelijntjes, wallen en zichtbare tekenen van vermoeidheid verminderen waardoor je huid er frisser en stralender gaat uitzien.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Sorbitol, Trehalose, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Avium Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Chondrus Crispus Powder, Glucomannan, Hydroxyacetophenone, 1,2-Hexanediol, Synthetic Fluorphlogopite, Potassium Chloride, Polyglyceryl-6 Caprylate, Proline, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol, Parfum, Coumarin, CI 77491.

Hoe te gebruiken?
Breng de oogpads aan op een schone, droge huid. Laat 15 à 20 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het resterende serum verder inmasseren. Voor een extra verfrissende boost leg je de oogpads even in de koelkast voordat je ze gaat gebruiken.

De oogpads voelden heel fijn aan op de huid. Ze bleven ook de hele tijd mooi op hun plaats. Je moet er wel voorzichtig mee zijn want ze scheuren nogal snel. De huid onder mijn ogen had een echte boost gekregen en voelde niet alleen heel zacht aan, maar mijn blik zag er ook frisser uit.

De Hydrogel Augenpads kosten € 0,99.

Gesichtsmaske


Het gezichtsmasker bevat een combinatie van hyaluronzuur, amandelolie & kersenextract wat zorgt voor een hydraterende intensieve en een revitaliseerde, gladdere teint. Daarnaast vermindert het ook de eerste rimpels. Het masker bestaat uit 100% botanische vezels, die ervoor zorgen dat de actieve stoffen optimaal door de huid worden opgenomen.

Ingrediënten:
Aqua, Glycerin, Propylene Glycol, Trehalose, Sodium Hyaluronate, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Avium Fruit Extract, Panthenol, Propanediol, Caprylhydroxamic Acid, Hydroxyacetophenone, Disodium EDTA, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op een gereinigde en schone huid. Laat het masker 15 tot 20 minuten inwerken zitten. Na het verwijderen kan je de eventuele restjes verder inmasseren of afwassen met een zacht doekje.

Een heel verfrissend en aangenaam gezichtsmasker met een subtiele marsepein/amandelgeur. Ik had verwacht dat er een kersengeur zou zijn maar die kwam niet echt door. Na gebruik voelde mijn huid zacht en gehydrateerd aan.

Het Gesichtsmaske kost € 1,49.

Beide producten zijn geschikt voor alle huidtypes.

Gebruiken jullie soms een gezichts- of oogmasker?

Reacties