Balea | It's Waffle Time Sheet Mask

 

Bij mijn laatste bezoekje aan een DM in Aken kwam ik het It's Waffle Time Sheet Mask van Balea tegen. Alleen al door de naam en de verpakking moest ik dit masker eens uitproberen. Benieuwd hoe dit limited edition gezichtsmasker bevallen is? Lees dan snel verder.


Het limited edition It's Waffle Time Sheet Mask zorgt voor een intensieve hydratatie. De combinatie van bessenextracten en hyaluronzuur voedt de huid en helpt de eerste rimpels te verzachten. De aangenaam zoete wafelgeur verwent de zintuigen. Het sheet masker nestelt zich tegen elke gezichtscontour en zorgt zo voor een optimale opname van de actieve bestanddelen. Je teint gaat er fris en evenwichtig uitzien.

Ingrediƫnten:
Aqua, Glycerin, Propanediol, Betaine, Alcohol Denat., Fragaria Ananasa Fruit Extract, Rubus Idaeus Fruit Extract, Rubus Fruticosus Fruit Extract, Sodium Hyaluronate, Polyglyceryl-10 Laurate, Xanthan Gum, Disodium Edta, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Phenoxyethanol, Parfum.


Hoe te gebruiken?

Breng het masker aan op een schone, droge huid. Zorg ervoor dat het overal mooi aansluit. Laat het 15-20 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het resterende serum verder inmasseren.

Het gezichtsmasker heeft een iet wat fruitige geur. Het masker voelde dikker aan dan de maskers die ik gewoon ben. Het stoorde niet maar het mocht van mij wat dunner zijn zodat het nog aangenamer aanvoelde. Mijn huid voelde erna wel heel gehydrateerd aan. Het was een fijn masker maar ik denk niet dat ik het nog opnieuw zou aanschaffen.

Het masker bevat geen microplastics en in water oplosbare zuiver synthetische polymeren.

Het It's Waffle Time Sheet Mask kost € 0,95 en is te koop bij DM.

Gebruiken jullie soms een gezichtsmasker?

Reacties

  1. Leuke foto's :) wil het masker nu ook zelf wel uitproberen! Wat een leuke blog!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten