WoodWick Pumpkin Praline Candle

 

Al jaren ben ik gek op geurkaarsen en in de herfst en winter steken wij bijna dagelijks een kaars aan. Gewoon omdat het gezellig is. Enkele jaren geleden ontdekte ik de Woodwick kaarsen en onlangs zag ik er eentje met een echte herfstgeur dus die moest ik meenemen. Benieuwd naar de geur van deze kaars? Lees dan snel verder.


De kaarsen van WoodWick zijn gekend omwille van hun houten lont dat zorgt voor een knetterend geluid, net zoals een haardvuur. Het rustgevende geknetter van een WoodWick-kaars is gemaakt door een gepatenteerde PLUSWICK®-innovatietechnologie, ontworpen om een veilige en consistente knetterende ervaring te garanderen voor snellere geur verspreiding en een betere verbranding terwijl je huis geparfumeerd wordt met het rustgevende geluid van een knetterend vuur.

De Pumpkin Praline Candle is gemaakt op basis van soja en heeft de geur van pompoen gezoet met ahorn en gekruid met gember en nootmuskaat.Geurnoten:
Top: Pompoen, Pecan, Steranijs en Nootmuskaat
Midden: Pompoenpuree, Kaneel en Gember
Basis: Gecondenseerde melk, Ahorn en Vanille

De Hourglass kaars zit in een zandloper vormig glas en heeft een houten deksel, die je ook als onderzetter kan gebruiken. Het formaat van de Mini kaars is 7 cm breed 8 cm hoog en heeft een minimum aan 20 branduren.


Deze kaars ruikt echt heerlijk. Echt een geur die past bij deze tijd van het jaar. Het geknetter van de lont vind ik heel gezellig vooral ’s avonds wanneer je in de zetel zit of ligt en tv kijkt of een boek leest. Oh, de kaarsen kosten wat meer maar je krijgt wel waar voor je geld.

De Mini Pumpkin Praline Candle kost € 11.

Zijn jullie ook zo gek op geurkaarsen?

Reacties