Op # November

 

De maand is weer bijna voorbij en dan laat ik jullie een kijkje nemen in onze beautyprullenmand. Benieuwd welke producten we opgebruikt hebben en of ze een top of eerder een flop waren? Lees dan snel verder.


Gezichtsverzorging:


Urtekram Nordic Beauty Blown Away Moisturizing Day Cream
De Day Cream is een verzorgende en voedende dagcrème die voor een langdurige hydratatie zorgt en de huidelasticiteit bevordert. De crème smeert goed uit en trekt snel in. Mijn huid voelde heel gehydrateerd en zacht aan. Ik vond het een hele fijne dagcrème om te gebruiken.

Maskers:


PS.. You’re Berry Cute Hydrate + Detox Blue Berry + Lime Sheet Mask
Dit masker met fruitige geur vond ik heel fijn om te gebruiken. Mijn huid voelde erna heel zacht en gehydrateerd aan.

Sephora Glowing Vitamin Eye Masks Papaya & Vitamin C
De oogpads voelden heel aangenaam aan op de huid. Na gebruik voelde mijn huid onder mijn ogen heel gehydrateerd aan en mijn blik zag er frisser uit.

Sephora Hydrating Vitamin Eye Masks Aloe Vera & Vitamin E

Oogpads die de huid onder mijn ogen een hydratatieboost gaven en er voor zorgde dat die zacht aanvoelde.

Isana Gesichtsmaske
Een heerlijk verfrissend gezichtsmasker met marsepein en kers. Het voelde aangenaam aan op de huid. De kersengeur heb ik niet echt opgemerkt maar de marsepein wel. Mijn huid voelde erna heel gehydrateerd en zacht aan.

Isana Hydrogel Augenpads
De oogpads voelden heel aangenaam en verfrissend aan. Je voelt niet eens dat je ze op je huid hebt. De huid onder mijn ogen voelde erna heel zacht aan.

Garnier Skinactive Vitamin C Shot
Dit is een gezichtsmasker dat je zelf moet mixen met het serum. Hoe je dit juist moet doen staat duidelijk op de verpakking. Het was een heel verfrissend en aangenaam masker om te gebruiken?

Bad/doucheproducten:


Tetesept Dino Abenteuer Badeüberraschung
Rui vond deze bathbomb superleuk omdat er een kleine dino in zat. De bathbomb kleurde het water groen en had een fruitige geur.

Tinti Blubber Vulkan
Hoe leuk was dit? Je knipt bovenaan en aan de zijkant een stukje open en daarna moet je de verpakking onder water houden. De bovenkant begint te pruttelen net als bij een vulkaanuitbarsting. Rui vond dit echt geweldig.

Tinti Blubber Smileys
Bathbombs in de vorm van smileys waar dan ook nog eens een verrassing in zat. In de ene zat een sponsje in de vorm van een sneeuwvlok en in de andere een kerstman. Zo leuk. Het water had een oranje kleur.

SauBär Knisterbad
Nog zo een leuk badproduct. Het badzout begint te knetteren van zodra het in het water valt. Het doet denken aan het knettersnoep van vroeger.

Bübchen Glurak Schaumbad

Een heerlijk verzorgend schuimbad met aloe vera voor de kids. Het warm kreeg een oranje kleur.

Kruidvat Bad & Douche
Een douchegeld met de geur van zoete koekjes. Ik kocht deze vorig jaar met sint voor Rui en hij vond deze heel lekker ruiken.

Allerlei:


Treewick Wooden Wick Scented Candle Cinnamon
Deze geurkaars ruikt echt heerlijk. Het houten lont zorgt voor een gezellige sfeer. Ik kocht deze kaars bij Action.

Kruidvat Oh My Night Gummies
Deze gummies zorgen ervoor dat ik gemakkelijker in slaap val en ze smaken ook nog eens lekker.

Kruidvat Oh My Hair Gummies
Ik gebruik deze gummies al een hele tijd en ik heb echt het gevoel dat ze mijn haar beter maken. Het heeft meer volume en voelt zachter aan.

Urtekram Nordic Beauty Sweet Ginger Flower Hand Wash

Een hele fijne Hand Wash met de geur van gember, gemberbloesem en patchoeli. Meestal kies ik voor zoete geurtjes maar deze vond ik zeker ook niet slecht. Het schuimde goed en maakte mijn handen goed schoon.

Nivea Black & White Invisible Deo
Ook gebruikte ik deze maand mijn favoriete deo op. Deze zorgt ervoor dat ik mijn de hele dag fris voel en laat geen witte vlekken op je kleding achter.

Hebben jullie de voorbije maanden veel producten opgebruikt?

Reacties

  1. Leuk om te zien! Fijn dat je die Action geurkaars zo goed vond. Ik ga er tijdens mijn volgende Action bezoek eens naar kijken. Ah nee, ik mocht geen geurkaarsen meer kopen, lol ;-) En ja, die badspulletjes voor de kinderen zijn heel tof.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten