The Body Shop | Cooling Cucumber Eye Sheet Mask


Na gezichtsmaskers heeft The Body Shop sinds kort ook een oogmasker. Ik zag dit liggen tijdens mijn vakantie in Portugal en moest dit natuurlijk ook eens uitproberen. Benieuwd hoe het bevallen is? Lees dan snel verder.


Het Cooling Cucumber Eye Sheet Mask laat je oogcontour direct verkoeld, ontspannen en gehydrateerd aanvoelen. Het oogmasker zou je huidtemperatuur met 1,5 °C verminderen. Dit vegan en biologisch afbreekbare masker bestaat voor 95% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, waaronder komkommerextract en biologische Community Fair Trade-aloë vera uit Mexico. Dit oogmasker is ideaal voor de normale tot droge huid.


Wat leuk is is dat er 2 maskers in de verpakking zitten. Je kan je 2 keer genieten of je kan er natuurlijk ook eentje weggeven.

Ingrediënten:
Aqua/Water/Eau, Propanediol, Sorbitol, Glycerin, Butylene Glycol, Polysorbate 20, Benzyl Alcohol, Cucumis Sativus Fruit Extract/Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Ethylhexylglycerin, Salicylic Acid, Carbomer, Trisodium Ethylenediamine Disuccinate, Sodium Hydroxide, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Xanthan Gum, Parfum/Fragrance, Linalool, Citric Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate.

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op je ogen en druk zachtjes aan. Laat 15 minuten inwerken. Na het verwijderen kan je het resterende serum verder inmasseren.



Het eerste wat mij opviel toen ik de verpakking opende was de geur. Heel verfrissend en rook echt naar komkommer. Het masker voelde heel vochtig aan waardoor ik dacht dat het serum er misschien zou afdruipen maar dat was niet het geval. Het oogmasker voelde heel verfrissend en aangenaam aan op de huid. Na het verwijderen voelde de huid onder mijn ogen heel zacht en gehydrateerd aan. Ik vond het een heel fijn maskertje om te gebruiken.

Het Cooling Cucumber Eye Sheet Mask kost € 4,00 en is te koop bij The Body Shop.

Gebruiken jullie soms een oogmasker?

Reacties

  1. Klinkt heel fijn! En inderdaad een pluspunt dat er 2 maskers in de verpakking zitten. Als ik nog eens bij The Body Shop bestel, stop ik ze ook in mijn winkelmandje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten