Lush | Halloween 2022

 

Toen ik zag dat de Halloween collectie van Lush online stond heb ik meteen een bestelling geplaatst. Het is een hele uitgebreide collectie en heb me wat laten gaan. Benieuwd wat ik allemaal gekocht heb? Lees dan snel verder.


Big Foot Bath Bomb € 6.00

De eerste bath bomb in het rijtje is de Big Foot Bath Bomb. Zoals de naam al doet vermoeden lijkt deze op een poot van een Big Foot. Deze bath bomb bevat Epsom en Himilaya steenzout om pijnlijke spieren te kalmeren en te hydrateren. Kokosmelkpoeder verzacht de huid. Limoen, neroli en olibanum hebben een geruststellende en opbeurende geur.


Punkin Pumpkin Bath Bomb € 6.50

Het Punkin Pumpkin Bath Bomb is een lachend pompoentje met een opbeurend effect en laat je weer lachen. Pompoenpoeder verzacht de huid en heeft een rustgevend effect. Kaneelbladolie is aromatisch en verwarmend. Limoenolie werkt dan weer verfrissend en opbeurend.


I Want My Mummy Bath Bomb € 4.50

De I Want My Mummy Bath Bomb zorgt voor een melkachtig bad met cupuacuboter en romig karamelwater. Cupuaçu-boter en Tapiocazetmeel hydrateren en verzachten de huid. Braziliaanse sinaasappelolie werkt opbeurend en reinigend. Karamel zorgt voor een heerlijk warme geur.


Screamo Bath Bomb € 6.50

Voor de Screamo Bath Bomb liet Lush zich inspireren op het beroemde schilderij The Scream van Edvard Munch. Volgens Lush ga je gillen van blijdschap als je in het kobaltblauwe water met amandel-kersengeur stapt. Maïszetmeel verzacht de huid. Ylang ylang olie en amandelolie zorgen voor een zoete, sappige en ontspannende geur.


Bath bombs gebruik je door ze gewoon in het water van het bad te gooien. Hierdoor komt een explosie van kleuren en geuren tevoorschijn.

Labyrinth Bubble Bar € 8.00

De Labyrinth Bubble Bar zorgt voor een zoet en kruidig schuim en heeft de geur van hun bestseller Lord Of Misrule. Zwarte peperolie heeft een kruidige geur en werkt verwarmend op de huid. Donkere Sumatraanse patchouli-olie is aardend en reinigt de huid. Vanille-absolute is verzachtend en hydraterend een geeft een zoete toets aan de geur.


Bubble Lugosi Bubble Bar € 8.00

De Bubble Lugosi Bubble Bar is een vampiertje dat zorgt voor een griezelig lekker bessen-schuimbad met spooky glow wanneer je het licht uit doet. Zoete en houtachtige olibanumolie mengt zich met bergamot om een ​​opbeurende, bramengeur te creëren. Maïszetmeel maakt je huid lekker zacht.


Cyclops Bubble Bar € 7.00

De Cyclops Bubble Bar zorgt voor een roze gekleurd bubbelbad met een fruitige, tropische geur van zoete wilde sinaasappel en buchu-olie. Maïszetmeel verzacht het water.


Bubble Bars gebruik je door er een stukje van af te breken en onder stromend water te verkruimelen. Hierdoor krijg je veel schuim. Het resterende deel bewaar je best op een donkere, droge plaats.

Pumpkin Sheet Mask € 8.00

Het Pumpkin Sheet Mask is een verzorgend Halloween-masker vol vitaminerijke pompoenpuree die de huid hydrateert, terwijl kaolienklei en verse tomaten de huid diep reinigen en verhelderen om deze weer zacht te maken en te laten stralen. Braziliaanse sinaasappelolie zorgt voor een opbeurende geur.

Voordat je het masker gebruikt leg je het 10 minuten in de koelkast. Intussen reinig je je gezicht met lauwwarm water. Droog je gezicht af en breng het masker aan. Na gebruik kan je het masker op de composthoop gooien.


Pumpkin Eye Pads Oogmasker € 4.50

Zo leuk dat er ook een oogmasker in de collectie zit. De Pumpkin Eye Pads bevatten geeft de huid rondom de ogen een oppepper. Ze bevatten pompoenpuree wat rijk is aan vitamines en de huid voedt en hydrateert. Carrageen zeewier extract is mineraalrijk en hydrateert en verkoelt de huid. Epsom-zout en actieve kool werken rustgevend.

De oogpads leg je voor gebruik even in de koelkast of vriezer voor extra verkoeling. Daarna leg je ze op je ogen terwijl je relaxt. Je kan de eye pads tot 3 weken bewaren maar kan ze maar ze één keer gebruiken.


Hebben jullie iets van de Halloween collectie gekocht?

Reacties

  1. Wat een leuke collectie! Ik ga er niets van kopen omdat ik liever een Lush adventskalender zou kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een super leuke collectie weer! Ik vind vooral de mummy er erg leuk uit zien. Denk niet dat ik iets van de collectie ga kopen, heb geen bad.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vind het er allemaal prachtig uitzien! Echt heel erg Halloween achtig.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb zelf niet zo veel met Helloween maar de middelste wel, zij gaat zelfs naar een feest toe.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een geinige halloween bad producten zijn dit.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten