Lush | Christmas 2022

 

Na de Halloween collectie is de Kerstcollectie van Lush één van mijn favoriete collecties. Dit jaar bevat deze enorm veel verschillende producten en ik kon het natuurlijk niet laten om er enkele te bestellen. Benieuwd naar mijn bestelling? Lees dan snel verder.


Bubble Bar

Bubble bars gebruik je door er een stukje van af te breken en te verkruimelen onder stromend water. Je bewaart ze best op een koele, droge plek.

Snow Fairy Bubble Blowing Wand Bubble Bar €9.50


De voorbije jaren zat er vaak een blowing bubble bar in één van de Lush collecties en mijn zoontje vind dat natuurlijk supertof. In de nieuwe kerstcollectie zit er eentje in mijn favoriete Lush geur. De Snow Fairy Bubble Blowing Wand Bubble Bar zorgt voor een schuimbad dat naar suikerspin ruikt. Perzische limoenolie voegt een opwekkende geur toe. Synthetische musk zorgt voor een zoete geur. De bubble bar bevat synthetische fluorflogopiet wat een biologisch afbreekbare glitter is.

Golden Angel Bubble Bar €7.50


De Golden Angel Bubble Bar is een gouden engeltje met de gekende honing-toffee Honey I Washed The Kids-geur. Braziliaanse sinaasappelolie geeft een zoete opbeurende toets. Bergamotolie werkt verfrissend en opbeurend. Maïszetmeel zorgt ervoor dat de huid zijdezacht aanvoelt. De gouden glitters zijn biologisch afbreekbaar.

Party Popper Bubble Bar €7.00


De Party Popper Bubble Bar is een bubble bar die zorgt voor een feestje in bad aan de hand van knettersnoep en bubbels. De bar heeft hun klassieke Celebrate-geur met frisse sinaasappel en limoen en een vleugje cognac.

Snow Fairy Roll Bubble Bar €8.50


De Snow Fairy Roll Bubble Bar is er ééntje dat ik elk jaar opnieuw koop gewoon voor die zalige zoete suikerspingeur. Maïszetmeel maakt het badwater zijdezacht. Perzische limoenolie stimuleert de stemming. De bubble bar bevat plasticvrije glitter die de waterwegen niet schaadt.

Shower Bomb

Een Shower Bomb hou je onder de douchestraal en schep je het fruitige, romige schuim van de shower bomb af om jezelf te wassen. Bewaar op een koele, droge plek tot je klaar bent om de shower bomb te gebruiken.

Jolly Holly Shower Bomb €4.00


Zo leuk dat er ook een Shower Bomb in de collectie zit. Jolly Holly Shower Bomb bevat een mix van zoete en romige houtolie welke ontspannend werkt. Citroengrasolie met een heerlijke, zachte noot van ananas zorgen voor een fruitige, opbeurende geur. Aardappelzetmeel maakt het water zachter.

Bath Bomb

Een bath bomb laat je in een bad vol water vallen en geniet erna van een explosie aan geur en kleur. Bewaren doe je best op een koele, droge plek.

Snowdrift Bath Bomb €7.50


De Snowdrift Bath Bomb wou ik absoluut proberen na het lezen dat deze prachtige bath bomb de geur heeft van eucalyptus en pepermunt. Eucalyptusolie verheldert de geest en net als pepermuntolie werkt deze verfrissend. Citroengras olie zorgt voor een opbeurende geur.

Snow Dragon Bath Bomb €4.50


De Snow Dragon Bath Bomb is een blauw draakje vol knetterende verrassingen. Deze frisse draak zit vol citroenmirte-, grapefruit- en ylang ylang-olie wat verfrissend en stimulerend werkt. Kleurrijk grof zeezout lost op in het water om de huid zachter te maken. Daarnaast bevat de bath bomb nog synthetische fluorflogopiet wat een biologisch afbreekbare glitter is.

Magical Santa Bath Bomb €6.50


Magical Santa Bath Bomb zorgt voor een explosie van regenboogkleuren. De poederachtige, zoete en citrusachtige mix van Siciliaanse citroen- en rozenhoutoliën voegen een zachte geur toe, terwijl bietensap, frambozen- en kurkumapoeder dit product mooie, natuurlijke kleuren geven. Rijstzetmeel maakt het water romig en zacht.

Butterbear Bath Bomb €4.00


De Butterbear Bath Bomb is er eentje die ik telkens weer opnieuw bestel omdat deze de huid van mijn zoontje zo zacht maakt. Dit schattige beertje zit vol met vol opwekkende ylang ylang-olie en verzachtende, Fair Trade, biologische cacaoboter. Daarnaast bevat deze bath bomb nog veganistische synthetische musk dat ervoor zorgt dat de rustgevende aroma lang blijven hangen nadat je het bad verlaat.

Snowman Finger Puppet Bath Bomb €4.00


De Snowman Finger Puppet Bath Bomb vond Rui één van de leukste dingen uit de kerstcollectie. Dit is een schattig sneeuwpoppetje om op je vinger te zetten en waarmee je poppenkast in bad kan spelen. Havermeel en tapiocazetmeel zorgen voor een kalmerend, melkachtig water dat zelfs hydraterend en verzorgend werkt voor de meest gevoelige huid. Amandelolie voegt zoetigheid toe. Pepermuntolie verkoeld en zorgt voor een frisse geur.

Scented Candle

Snow Fairy Scented Candle €15.00


In de kerstcollectie zit er een geurkaars met de Snow Fairy geur. Die moest ik natuurlijk ook hebben. De kaarsen zijn gemaakt van ethisch verantwoord oliën van hoge kwaliteit. De natuurlijke wasbasis bestaat uit raapzaadwas, kokosolie, kokoswas en castorwas. Al hun kaarsen zijn 100% vegan en palmolie-, GMO- en soja-vrij. De kaars heeft een brandtijd van ongeveer 12 uur. De matglazen pot is herbruikbaar en 100% recyclebaar.

Hebben jullie iets besteld uit de immense kerstcollectie van Lush?

Reacties

Een reactie posten