Favorieten Oktober


De voorbije maand heb ik weer hele leuke producten leren kennen en mijn favorietjes hiervan heb ik er enkele op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan snel verder.Tijdens mijn vakantie in Portugal had ik dit prachtige palette gekocht en de voorbije maand had ik eindelijk de tijd om foto’s te maken en het palette uit te proberen. Hoe mooi zijn deze kleurtjes en ik vind het heel handig dat ze zo geordend zijn dat je per rij een ooglook kan maken. Natuurlijk bepaal je zelf welke kleuren je gaat combineren maar vind het wel gemakkelijk dat ze het zo gerangschikt hebben. Net als bij de andere Tarte palettes is de pigmentatie ook hier weer top en blenden ze mooi uit.

De Body Wash uit de nieuwe Sweet Ginger Flower lijn van Urtekram is heel fijn om te gebruiken. Deze body wash bevat gember en ginsengwortelextract en heeft een zoete geur die mij wat aan een cocktail doet denken. Het smeert goed uit, zorgt voor veel schuim en maakt mijn huid goed schoon zonder deze uit te drogen.

Treaclemoon Punch Of Wishes Scented Bath Salt

Ik vind het heerlijk om een lekker warm bad met veel schuim te nemen. Dat het dan nog eens een lekkere geur heeft is mooi meegenomen. Punch Of Wishes heeft de geur van pittige sinaasappels en wilde bessen. Echt een geur die je aan de feestdagen doet denken.

Tarte Quench Lip Rescue in Nude

Nog een productje van Tarte, deze keer een verzorgende lipbalm met een zachte, subtiele nude kleur. De lip rescue zorgt ervoor dat je lippen weer zacht aanvoelen, gehydrateerd worden en de elasticiteit herstelt.

Hebben jullie iets nieuws/leuks ontdekt de voorbije maanden? Hoeft natuurlijk niet beauty-gerelateerd te zijn.

Reacties

Een reactie posten