Hansaplast Pleisters

 

Als mama van een jongen van bijna 6 die graag buiten speelt moet ik altijd wel pleisters in de buurt hebben. Ik mocht de nieuwe Green & Protect pleisters en nog enkele andere producten van Hansaplast uitproberen. Benieuwd naar deze producten? Lees dan snel verder.


Green & Protect 20 stuks

De Green & Protect pleisters zijn duurzame stoffen wondpleisters gemaakt van vezels van natuurlijke oorsprong die dienen voor het afdekken en beschermen van kleine wondjes. Ze werken schokdempend en zijn waterafstotend. In de verpakking zitten 14 pleisters van 22x72mm en 6 pleisters van 30x72mm.

Green & Protect 1m x 6cm 1 stuk

Deze duurzame stoffen wondpleisters dienen voor het afdekken en beschermen van kleine wondjes. Ze zijn gemaakt van vezels van natuurlijke oorsprong. De pleisters hebben extra sterke kleefkracht en zijn waterafstotend. In deze verpakking zitten 10 pleisters van 60x100mm.

Ultra Sensitive

De Ultra Sensitive pleisters zijn extra huidvriendelijke pleisters die ontworpen zijn om huidbeschadigingen en pijn bij het verwijderen van de pleister tot een minimum te beperken en dit zonder verstoring van de huidbarrière. De siliconen gellaag zorgt voor een perfecte hechting tussen de pleister en het oneffen huidoppervlak. Hierdoor blijft de pleister stevig op de huid zitten, zelfs na herpositionering. Deze pleisters zijn speciaal bedoeld voor mensen met een kwetsbare, geïrriteerde of gevoelige huid die extra zachte wondverzorging nodig hebben.

Aquaprotect XL Steriel
6x7cm 5 stuks

De Aqua Protect XL pleisters bieden een optimale en waterdichte bescherming van grote wonden en verminderen de kans op infecties. Ze zijn geschikt voor gebruik na een kleine chirurgische ingreep. Het extra grote wondkussen bevat antibacterieel zilver voor een optimale genezing. Zilver wordt aangeraden door experts voor zijn brede antibacteriële werken, welke het risico op infecties vermindert. De verpakking bevat 5 pleisters van 60x70 mm.

Hebben jullie ook altijd een voorraadje pleisters bij de hand?

Reacties

  1. Top pleisters als je kleinkinderen in huis hebt

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een knap manneke is Rui! Pleisters zijn onmisbaar met een kind in huis. Bij het kleinste 'pijntje' wordt hier een pleister bovengehaald ;-) De pleisters van Hansaplast zijn van goede kwaliteit en blijven goed plakken. Bij de goedkopere pleisters heb ik soms de indruk dat ze sneller loskomen.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten