Hairlust | Hair Growth & Protection Hair Mask & Detangle Wet Brush

 

Onlangs kreeg ik enkele leuke producten van het Scandinavische merk Hairlust toegestuurd. In het verleden kon je van dit merk al enkele reviews lezen. Vandaag stel ik jullie het Hair Growth & Protection Hair Mask en de Detangle Wet Brush voor. Benieuwd hoe deze bevallen zijn? Lees dan snel verder.




Het Hair Growth & Protection Hair Mask is een intensieve behandeling dat zich richt op droog, beschadigd, fijn, of dunner wordend haar en gespleten haarpunten herstelt en voorkomt. Het masker verbetert de zachtheid en handelbaarheid van het haar en laat je haar er glanzender en gladder uitzien. Het masker heeft een frisse, zoete geur en bestaat uit een mix van witte theebladeren, zoete amandel en abrikoos.

Het masker werd zo samengesteld dat het veelvoorkomende oorzaken kan aanpakken:

· Gespleten haarpunten en haarbreuk: veganistische microproteïnen herstellen aangetaste haarvezels voor meer elasticiteit en kracht, wat gespleten haarpunten en haarbreuk helpt voorkomen. Dit is de manier om droog haar te herstellen.

· Droogheid: een reeks vocht inbrengende ingrediënten op plantaardige basis, waaronder Aquaxyl en aloë vera, zorgen voor langdurige hydratatie van droog haar.

· Langzame haargroei: cafeïne uit koffiezaadolie stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid, wat een gezonde haargroei bevordert.

· Beschadigd haar: krachtige antioxidanten uit açaibessen- en olijfbladextract beschermen het haar tegen verdere beschadiging.

Het masker is gemaakt van 98,9% natuurlijke ingrediënten en bevat geen siliconen, minerale oliën en uitdrogende alcohol.

Ingrediënten:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Hydrogenated Ethylhexyl Olivate, Helianthus Annuus Seed Oil*, Butyrospermum Parkii Butter*, Distearoylethyl Dimonium Chloride, Prunus Armeniaca Kernel Oil*, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Coffea Arabica Seed Oil, Polyglyceryl-6 Distearate, Sodium Benzoate, Xylitol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloridenten, Citric, Euterpe Oleracea Fruit Oil*, Potassium Sorbate, Sodium Gluconate, Glucose, Hydrolyzed Rice Protein, Parfum (*Biologisch ingrediënt)

Hoe te gebruiken?
Breng het masker aan op vochtig, net gewassen haar. Laat 5 tot 10 minuten inwerken en daarna moet je het grondig afspoelen.

Dit masker is heel fijn in gebruik en gemakkelijk te verdelen over je haar. Na het uitspoelen was mijn haar gemakkelijk doorkambaar en voelde het ook heel zacht aan en had meer volume. De lekkere geur blijft ook hangen. Ik gebruik dit masker graag wanneer mijn haar wat extra verzorging nodig heeft.

Het Hair Growth & Protection Hair Mask kost € 26,95.



De Detangle Wet Brush is een haarborstel met speciaal ontworpen siliconen borstelharen om te gebruiken op nat, warrig haar om haarbreuk te verminderen. Je haar is extra breekbaar als het nat is en heeft daarom een speciale behandeling nodig. Deze glijdt zonder problemen door nat haar en dit zonder schade te veroorzaken aan fijn, dus of broos haar. De siliconen borstelharen masseren ook de hoofdhuid, waardoor de bloedtoevoer naar de haarzakjes wordt gestimuleerd en de haargroei wordt bevorderd. Dankzij het ergonomische ontwerp past de Detangle Wet Brush perfect in de palm van je hand.

Al jaren gebruik ik een gelijkaardige wet brush van Tangle Teezer en deze van Hairlust is net zo fijn. De vorm van deze brush zorgt ervoor dat deze goed in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is. Mijn haar is goed doorkambaar en ik heb erna geen knopen meer. Ook voor kindjes kan ik deze aanraden want het kammen doet helemaal geen pijn.

De Detangle Wet Brush kost € 9,95.


De producten van Hairlust zijn te koop op de website van het merk. Regelmatig doen ze kortingsacties dus zeker eens een kijkje nemen.

Kenden jullie het merk Hairlust al?

Reacties

  1. Zowel het haarmasker als de brush lijken me erg fijn. De geur van het masker klinkt heerlijk.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten